Mi a véleményetek erről ( Trianon )?
Persze, persze, én is tudom. Esélytelen, régen volt, 2. Vh., stb.
De a megfogalmazása, az alátámasztás! Már-már elhiszem hogy lenne esélye.
A megfogalmazása rendben van.
Az alátámasztással az a gondom, hogy nincs.
"Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Béke-diktátum delegációi a világháború kitöréséért egyedül a Magyar Királyságot büntették meg."
"Általánosan elfogadott tény, hogy egy nép vagy nemzet a vezetők bűneiért és törvénysértéseiért nem felel. Ugyanakkor az I. világháborúban való részvétel miatt Magyarország esetében nem az ország vezetőit, hanem a Magyar Népet büntették meg, ezeken túlmenően Magyarországot hatalmas összegű kártérítés megfizetésére is kötelezték."
Ezek nem érvek, ráadásul egyik állítás sem igaz.
De egyébként még ha a blog szerzőjének lenne is igaza, akkor sem érne el semmit. A békéket a győztesek írják, és a békékben soha nem érvényesül semmiféle "jog" vagy "igazság". Nem ezek alapján hoznak egy békét.
Mi ez a baromság????
Tök hülye, valószerűtlen dolog, hogy igazságosságra hivatkozva visszakap bárki is bármit.
"Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Béke-diktátum delegációi a világháború kitöréséért egyedül a Magyar Királyságot büntették meg."
Na kb ennyit a hitelességről, mindkét mondata hazugság. :D Történelmi tény? Olyan, hogy kit terhel felelősség, szerinted lehet tény? Másrészt ki kezdeményezett? A Monarchia támadott legelőször. Csak minket büntettek meg, mivan??? Akkor a németekkel, bolgárokkal, törökökkel mi van? Kb ennyi a véleményem a hozzád hasonló selejtekről, degenerált hazug hülyék vagytok, történelmi ismereteitek nulla.
Keress rá a sévres-i, versailles-i, lausannei békére, meglátod, mekkora baromságokat hordtál össze.
"Már-már elhiszem hogy lenne esélye."
Igen, a többi embert meg nem érdekli, hogy te mit hiszel és mit nem.
A Trianon-revízió már megtörtént, 1947-ben. Újabb 3 falu került a cseszkókhoz. Nem akarok több revíziót, mert Mátyás király halála óta csak beszopjuk az ilyesmit.
Jelenleg a párizsi békeszerződés van érvényben, mellesleg.
az az érv, hogy magyarországot nem terhelte felelősség az tényleg baromság, de túl nagy büntetést kaptunk.
Igen, megbüntették a többi vesztes országot, csak meg kellene nézni hogy mennyire, a területükből szinte alig vesztettek a miénkhez képest.
én azért aláírtam, nincs vele semmi vesztenivalónk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!