Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Standion epites, EB gyozelem?...

Standion epites, EB gyozelem? Nem fura?

Figyelt kérdés
A sok ketelkedo ilyenkor mit mond? Veletlen talan, hogy most epul ennyi stadion es most szerepelunk eloszor ilyen jol a VBn?
2016. jún. 26. 23:18
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
24%
ma 03:43 Istenem de buta emberek vannak. Nem Magyarországon focizik tehát akkor nem magyar. Tehát aki magyar és kimegy dolgozni külföldre már nem számít magyarnak-. Mond ennyi ésszel hogy nem haltál még éhen?
2016. jún. 27. 08:30
 22/35 anonim ***** válasza:
86%

Lepusztuló kórházak, csökkenő átlagéletkor, romló egészségügyi helyzet.

Nem fura?

Ha a foci, vagy az egészség között kell választani és látható, hogy ilyen összefüggések vannak, akkor én az utóbbit választom.

Bocs.

2016. jún. 27. 08:32
 23/35 anonim ***** válasza:
65%

Tessék? Attól nem magyar, hogy külföldi klubban játszik? Ilyen téves logikával Puskás sem az.

Vagy Dzsudzsák az elmúlt években volt egymás után holland, orosz most meg török? :-) Érdekes...

2016. jún. 27. 08:32
 24/35 anonim ***** válasza:
3%

"Talán ha nem örülnél, hogy szétverik az oktatást..."

Nem én tapsoltam állva, a dilettáns tanároknak, hogy kimentek tüncizni ahelyett, hogy a munkájukat végeznék.

2016. jún. 27. 08:43
 25/35 anonim ***** válasza:
96%
Ö... én úgy tudom a focit gólra játszák, nem a stadionok számára.
2016. jún. 27. 09:05
 26/35 anonim ***** válasza:
94%

Azt azért valami jobber elmagyarázhatná végre, hogy milyen összefüggés van pl a mezőkövesdi stadion megépítése és a magyar válogatott szereplése között. Mert ezt már többen kérték, de egyelőre semmi levezetést erről nem olvasni, csak a fikázás meg a lepontozás megy a részükről! Jöhet a piros pacsi!

Kérdezőnek:

1. Nem a VB-n játszottunk, hanem az EB-n.

2. Nem győztünk, hanem kiestünk.

3. Nem először, mert pl 72'-ben harmadikak lettünk.

Szóval csak ennyi a probléma a kérdéseddel!

2016. jún. 27. 09:12
 27/35 anonim ***** válasza:
32%

# 25/27 Időpont ma 08:43

Igen, én is erről beszéltem.

Mellesleg neked nincs munkád, és a Palkovics-Balogh-Megsevagyokhajlandójegyeznianevét hármasnak meg hiába van, ők se végzik. Szóval ez még mindig 0 pont a ti térfeleteken. :-(

2016. jún. 27. 09:36
 28/35 partizana ***** válasza:
20%

"De szerintem aki focizni akar az országban az egy faluban is talál,focipályát,pl teniszpályát nagyítóval kell keresni az országban..."

Mert mondjuk hatszor drágább (mármint a sportot űzni, nem apályát felhúzni) egyébként nem tudom te merre laksz de itt városrészenként van vagy 4-5 akár 6 is..

2016. jún. 27. 09:57
 29/35 partizana ***** válasza:
29%

"Azt azért valami jobber elmagyarázhatná végre, hogy milyen összefüggés van pl a mezőkövesdi stadion megépítése és a magyar válogatott szereplése között."

Attól, hogy valaki jobbos még nem lesz feltétlen hülye már bocs. Minden normális ember tisztában van azzal, hogy a válogatott teljesítménye és egy másodosztályú futballcsapat stadionépítése közt nincs semmifajta összefüggés.

2016. jún. 27. 10:03
 30/35 Andizsuzsi ***** válasza:
87%

A női vízilabda válogatott a tavasszal megnyerte az EB-t, pedig nem épültek uszodák.

Nem fura?

2016. jún. 27. 11:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!