Politika témában bármiről legyen szó, minden második válaszoló miért azzal jön hogy Orbán Viktor?
Nincs olyan kérdés amire a baloldaliak ne kezdenék el hogy mocskos Orbán.
Valami fóbiájuk van? Van hivatalos megnevezése ennek a betegségnek? Ha semmi köze sincs a témához akkor is mocskos Orbán.
Fóbia?
...szerintem elképzelhető, hogy azért mert 6 és fél éve teljhatalma van, és azt csinál amit akar sz rik a NÉPre az országra, ránk is meg rátok is?
Amit meg csinál, inkább ne csinálná, jobban járna mindenki!
Betegek meg az orbánisták, nem is akármennyire, csak a gond hogy a többi embert is szívatjátok!
Nem asszisztálnék tovább orbán látszat "demokráciájához", már rég kimentem volna a parlamentből az ellenzék helyében.
Ez a kis zsebdiktátor meg csak annak köszönheti, hogy még(!) regnálhat, hogy a gondolkodó emberek a másik oldalon vannak nem az övén.
Persze tudjuk hogy: Gyurcsány a hibás.
(egyébként meg az a beteges hogy úgy féltek Gyurcsánytól mint a tűztől, azért próbáljátok állandóan lebőgetni. "Rossz" híreim vannak MSZP kormány lesz Gyurcsánnyal az élen, és bizony a "sátánisták" fognak uralkodni /még '18 előtt, mondd hogy én mondtam.../)
# 20/22 Időpont ma 13:39
Remélem 2006-ban is ezt mondtad. Mert hogy az egyetlen érvetek a fidesz mellett az az, hogy "nemgyurcsány".
Kormánypropangda hármas fölé. Fáradjon a pénztárhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!