Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Politika témában bármiről...

Politika témában bármiről legyen szó, minden második válaszoló miért azzal jön hogy Orbán Viktor?

Figyelt kérdés

Nincs olyan kérdés amire a baloldaliak ne kezdenék el hogy mocskos Orbán.

Valami fóbiájuk van? Van hivatalos megnevezése ennek a betegségnek? Ha semmi köze sincs a témához akkor is mocskos Orbán.

2016. nov. 3. 17:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Fóbia?

...szerintem elképzelhető, hogy azért mert 6 és fél éve teljhatalma van, és azt csinál amit akar sz rik a NÉPre az országra, ránk is meg rátok is?

Amit meg csinál, inkább ne csinálná, jobban járna mindenki!

Betegek meg az orbánisták, nem is akármennyire, csak a gond hogy a többi embert is szívatjátok!

Nem asszisztálnék tovább orbán látszat "demokráciájához", már rég kimentem volna a parlamentből az ellenzék helyében.

Ez a kis zsebdiktátor meg csak annak köszönheti, hogy még(!) regnálhat, hogy a gondolkodó emberek a másik oldalon vannak nem az övén.

Persze tudjuk hogy: Gyurcsány a hibás.

(egyébként meg az a beteges hogy úgy féltek Gyurcsánytól mint a tűztől, azért próbáljátok állandóan lebőgetni. "Rossz" híreim vannak MSZP kormány lesz Gyurcsánnyal az élen, és bizony a "sátánisták" fognak uralkodni /még '18 előtt, mondd hogy én mondtam.../)

2016. nov. 4. 14:45
 22/25 anonim ***** válasza:
10%
A kérdezőnek igaza van. Nekem is súlyos orbánfóbiám van, az undor, a hányinger jön rám, ha eszembe jut. Mitől lehet ez?
2016. nov. 4. 15:27
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

# 20/22 Időpont ma 13:39

Remélem 2006-ban is ezt mondtad. Mert hogy az egyetlen érvetek a fidesz mellett az az, hogy "nemgyurcsány".

Kormánypropangda hármas fölé. Fáradjon a pénztárhoz.

2016. nov. 4. 16:25
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
A Politika rovat népe ismét bizonyságot tett ostobaságáról és elvakult gyűlöletéről. Lepontozni azt, aki elismeri, hogy egy 6 éve hatalmon lévő politikus tett valami jót is a pályafutása alatt...csak gratulálni tudok! Néha úgy érzem Orbán pont olyan miniszterelnök, amit ez az ország megérdemel.(szar)
2016. nov. 4. 18:15
 25/25 anonim ***** válasza:
59%
Mivel talán a felcsúti g*ci az ország irányítója, elég nehéz lenne őt kihagyni.
2016. nov. 5. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!