Érzitek az ellentmondást? A baloldalaik szerint az emberek képtelenek elengedni az irreális kádári gondoskodó államot, de a "fidesz a gazdagokat támogatja"?

válasza:

válasza:Na nehogy már. Szlovákiát egyszerűen csak eladták, a társadalmi szakadékok meg sosem voltak még akkorák mint most.
Gyakorlatilag csak Pozsony az a környék, ami képes a nyugat-európaihoz hasonló GDP-t előállítani, ebből az átlag szlovák semmit sem érzett meg.
Magasabbak a bérek ja. Csak nincs nyugdíj, nincs eü és nincs szociális háló.
A következő a tűzoltóság lesz. Fizessen akinek ég a háza. Hát nem?!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Úgy értem, lehet akár igazságatlan is. De ha nem Soros-hoz kötődne és nem lehetne tudni, hogy Orbán Soros ellen van, akkor nem lenne ilyen nagy visszhangja, ha akárhol a világban egy egyetem bezárna akármi miatt. Ráadásul tényleg nagyon úgy néz ki, hogy nem fog...
Sokszor látok ilyen többgyerekes családapát-anyát homofób kommentekkel különböző közösségi oldalakon. Közben ott a háttérben a népes gyereksereg. Miből gondolják,hogy az ő gyerekeik közül egy sem lesz meleg?Hogy pont őket nem fogja érinteni ez a dolog?
Hogy lehet feloldani a baloldal vádjai közti ellentmondást?
A kezdetek kezdetén az a sztereotípia terjedt el, hogy a Jobbik szavazóinak többsége tanulatlan, lecsúszott vidéki. Szépen lassan aztán egyre több olyan felmérés látott napvilágot, miszerint a radikális jobboldali párt az egyetemista fiatalok körében a legnépszerűbb...
Hihetetlen számomra, hogy egyedül az egészségügy problémája előzi meg fontosságban a migránsproblémát, és a magyarok szerint a magyar bérszínvonal problémája pontosan akkora, mint a migránsok.Szerintem az ábrán látható ÖSSZES probléma megelőzi a migránsok...
Nemrég hazajöttem pár napra és összeültünk beszélgetni ezekről a dolgokról. Talán féléve lehetett, egy komoly multihoz jelentkeztem.A végzettségem elvileg piacképes, igaz diplomám nincs, csak felsőfokút végeztem egy egyetemen.De, emellett van angolból és németből is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!