Miért van olyan érzésem hogy Magyarország nagyon hajaz Németországra, míg Görögország teljesen más?
Figyelt kérdés
Voltam mindkét helyen. A görög érezhetően sokkal másabb kultúrában szokásban.2018. nov. 15. 06:50
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Én voltam Németországban és nem igazán éreztem, hogy hajaznának a magyarokra. A görögökhöz még nem volt szerencsém.
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Több, mint ezer éves kapcsolatban állunk, együtt élünk a németekkel. Nem csoda, ha kultúránk hasonlóan alakult.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:A kultúrában valóban vannak közös vonások (a göröggel is), ám mentalitásban ég és föld. Semmiféle hajazásról nincs szó.
4/4 A kérdező kommentje:
Na jó a mentalitás tényleg másabb. De ebben mind a 3 eltérő. Viszont én azt érzem h a magyar nagy része még mindig szorgalmasabb mint a görög. Persze nem föltétlenül. Dolgoztam görögökkel, volt aki két melót vállalt és dolgozott szépen.
2018. nov. 15. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Magyarországon várható államcsőd?
Fiatal vagyok még, de hallotam mi van Görögországban, és felmerült bennem a kérdés, hogy nálunk mennyire stabil a gazdaság illetve várható-e, hogy lesz államcsőd a közeljövőben?
Magyarország Görögország után a második leggyengébb ország az EU-ban. Vélemény?
A minap jöttek vendégek Hollandiából, és az egyikük az utcán felolvasott egy táblát, miszerint "Magyarország erős és büszke európai ország". Megkérdezte, hogy mit jelent ez. Én elmondtam. Erre azt felelte, hogy az EU-ban Magyarország a második leggyengébb állam...
Orbán nem szereti ha "beleszólnak Magyarország ügyeibe". Akkor ő miért akar világkvótát, és miért akar beleszólni Görögország határőrizetébe?
Szóval az EU meg USA meg senki ne szóljon be az ügyeinkbe de mi máséba igen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!