Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Lehet mégis a Gyurcsány...

Lehet mégis a Gyurcsány rontotta el?

Figyelt kérdés
Ha 2006-ban hagyta volna nyerni a Fideszt, akkor a Fidesznek kellett volna kezelnie a 2008-as válságot, amit annyira se tudott volna kezelni, mint Bajnai. Bezuhant volna a Fidesz támogatottsága, 2010-ben veszítettek volna, Orbán megőrül és zárt osztályra kerül, az LMP és a Jobbik átveszi a hatalmat, az EU pénzekkel felzárkóztatják az országot, mára pedig egy boldog, gazdag és szabad ország lennénk. Itt rontotta volna el Gyurcsány, hogy nem hagyta Orbánt nyerni akkor?

2024. febr. 17. 19:03
A kérdező szavazást indított:
Igen, hagyni kellett volna Orbánt nyerni, hogy az ő nyakába zuhanjon a válság
Nem, Gyurcsány jól csinálta, mert megvédte a költségvetést Orbántól
8 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:

Az LMP sehol sem volt akkor, a Jobbik is csak bekerült a parlamentbe.

Koalícióval tudtak volna kormány alakítani,de csak kisebbségben.Az MSZP mindent akadályozott volna.

2024. febr. 17. 19:18

További kérdések:

Van itt olyan aki megbánta hogy a tiszára szavazott?

Én nem szavaztam,mert nem otthon voltunk de a tiszára akartam, és megis bántam volna.

Mikor örlődik fel a Fidesz KDNP párt Magyar Péter igazságbeszédei alatt? Megszokhattuk hogy Magyar minden ülés előtt 45 perces beszédet tart, ami ha...

Amikor egy ilyen húsbavágóan spekulatív, mégis a jelenkori politikai valóság legmélyebb struktúráit érintő kérdés kifejtésére vállalkozunk, nem szabad azonnal a kész válaszok sekélyes partjaira eveznünk, hanem fel kell tárnunk azt a bonyolult, szociálpszichológiai és...

Politikai tankönyvekben fogják tanítani pár évtized múlva annak tudományát, hogy hogyan ne vezess országot úgy, ahogy Orbán Viktor tette?

Persze ha hazafi vagy és a hazád gyarapodása az első cél, nem hogy miniszterelnökként az ország leggazdagabb embere légy az emberek pénzéből.

Nem kell félni ettől, ugye?

Tulajdonképpen arról van szó, hogy le vagyok százalékolva, tehát rokkantsági ellátást kapok, mellette dolgozom négy órában. Nem tudom hogy az új kormány mit tervez ezen a területen, nem is hallani semmit, de nem valószínű hogy problémám lesz ezen a téren?

Kapitány István, lehet hogy egy mandzsuriai jelölt?

Iszonyatos pénzt keresett a Shell-nél, ezt cserélte le az ahhoz képest nevetséges havi 2,5 millióért. Elképzelhető, hogy továbbra is a Shell embere, kapja továbbra is a nagy suskát valami kajmán-szigeteki számlára, és az a feladata, hogy 4 év elteltével a MOL állami...

A 2030-as választás jó eséllyel nem kormány, hanem ellenzékváltásról fog szólni. Hogyan valósulhat ez meg?

A Tisza minden bizonnyal marad kormányon mert kétség kívül nem csak jobban kormányoznak, mint a fidesz, de jobban is kommunikálják a kormányzás eredményességét IS, ez laza 1 hónap alatt is kiderült és még be sem indultak igazán. A fidesznél már csak demográfiai...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!