Most, h a fidesz szépen szétesőben, mennyiért lehetne átvenni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#5
Na jó, lehet van a nevükön pár székház meg üdülő, céges skoda, az érhet valamit.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kiszivárgott infók szerint egymásnak estek a Fideszesek és az is felmerült ,hogy felbomlik a párt? A régi exkomcsi vezetők és a "fiatalabb keselyűk között.
Hihetetlenül megosztott ország jelenleg, nem egy olyan videót látok az interneten, ami pont azzal foglalkozik, hogy az USA valóban hanyatlik-e. Ha ez a kérdés egyáltalán felmerül, az valamit jelenthet. Mi lesz az Egyesült Államok jövője?
Az utóbbi évek felerősítették ezt az érzést. A migrációs válság, a folyamatos itt-ott felbukkanó terrortámadások, a válsághelyzet kudarcos kezelése. A koronavírus járványnál is ez figyelhető meg. Míg az 1,3 milliárd lakosú Kína 2-3 hónap alatt legyűrte az egészet,...
A mostani zavargások szerintetek lehet, hogy az Egyesült Államok szétesésének a kezdete? Mert úgy látom, hogy ma már szinte nem is a rendőri erőszak ellen tiltakoznak. Vagy ezt is leverik idővel, mint a 92-es zavargásokat? Vagy ha nem, akkor mik lehetnek a zavargások következményei?
Persze valahol bánom is, mert ex jobbikos vagyok, csak én már 5 éve? Hagytam ott őket. Számomra a legnagyobb bak az, hogy sima párt lett és a front emberekkel számoltak le. Ezért és "nemzeti színű SZDSZ-nek" hívok őket.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!