Melyik pártra szavazol 2014-ben és miért?
Európai Baloldal - Munkáspárt 2006
1, hiteles
2, a szegény többséget támogatja
3, tiszta a keze
4, értelmes, erőszakmentes programja van
5, igazuk van és a gazdasági-társadalmi-politikai történéseket előre látják
Valamelyik kis pártra - talán LMP vagy a Kalózpárt.
Az kizárt, hogy a FIDESZ vagy MSZP tőlem voksot kapjon. Ha így megy tovább ugyanolyan 2 párti rendszerünk lesz, mint az USA-nak - köszi, de én abból nem kérnék. A Jobbik sem igazán szimpi, elég óvodapolitkája van (nem nyilatkoznak a médiának, kurucinfó, ZagyvaGy, Gárda, stb.). A DK és E2014-ben semmi újat nem látok - a kampányarcaik mögött egy csomó karrierista fiatal, ugyanazok mint a FIDESZ 20 éve. Én ugyan nem asszisztálok abban, hogy megint a hatalomra jutassunk egy olyan genericáiót. Van még a Szili Katinak meg Torgyán Jóskának is valami mini pártja, de ha nem aktívak meg nem veszik komolyan a választást, akkor felesleges rájuk szavazni - talán arra számítank, hogy majd a családi kör voksaiból bejutnak? Hát ilyen kizárásos alapon maradt a fenti kettő. Az LMP mellett pozitívumnak talán a zöld-politika hozható fel, a Kalózpártnál meg a jogi hozzáértés.
" #3-mas idetrollkodott, hogy belerúghasson egyet az ellenzékbe, de azt már nem bírta kinyögni, hogy ő kire szavazna :)"
Problem?
Én nem kérek az irigyekből az uszítókból! 60 éve ebből élnek betegé tették a társadalmat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!