Ha egy bűncselekményben nincs képi bizonyíték, akkor sajnos olyan az igazságszolgáltatás hogy abból lesz a sértett aki több tanút tud szerezni?

válasza:

válasza:

válasza:Van, hogy összezavarják a renedőrség munkáját a besúgók ha szándékosan rossz infót adnak le néha néha
A magyar igazságszolgáltatás ott kezdődik, hogy megvéded magad és akkor egyből te leszel a gyanúsított az ügyben
Úgyhogy mégha tanúként idéznek is be valakit a rendőrségre, akkor is érdemes ügyvéddel menni már alapban mert néha igen érdekes dolgok szoktak kikerekedni a különböző vallomásokból

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ellenem volt egy olyan terv Szegeden, hogy ki lesnek valahol 4-en (mondjuk egy helyi buszon), elvernek és a kiérkező rendőröknek azt vallják, hogy én közveszéllyel fenyegetőztem majd én támadtam meg Őket...
És amennyire utálnak engem a szegedi Bírók, valszeg meg is tudták ezt volna valósítani...

válasza:8 aham te mentél rá egyedül 4 emberre?
haha
garázdaság vétsége mégha hamisan rádfogják akkor is
Sajnos a hazugságvizsgáló berendezést nem alkalmazzák a rendőrségen csak nagyon súlyos eseteknél pedig sok esetben többször kellene
Persze a börtönben mindenki ártatlan ismerem már a szöveget csak egy része lehetségesen valóban ártatlanul ül benn
Volt olyan, hogy megcsináltak betörést majd mittudomén magnókazatta lejátszót lerakták egy nyilvános helyre aki meg megtalálta az meg elvitte és az egész betörési ügyet rávarrták

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A kérdés tehát arra vonatkozik, hogy ha egy peres fél (jogi képviselője) olyan kijelentést fogalmaz meg egy beadványában egy polgári perben, amely a rendelkezésére álló peres anyagnak és a tényeknek ellentmond, de önmagában egy rendőrségi feljelentésben leírva...
Nekem ez ellentmondásnak tűnik. És csomó ilyen ismerősöm van. A szigorú törvények, kemény büntetések hívei, a mostani kormányzati kampánnyal is mélységesen egyetértenek. De közben én tudom róluk, hogy ők sem mintapolgárok, adót "optimalizálnak", gyorshajtanak, nem...
Nem provokációnak szánom, de ma a magyar igazságszolgáltatás egy hatalmas nagy tragédia a rendőrséggel együtt. Mikre értem: - A rendőrség a lopásokkal egyáltalán nem foglalkozik, tudom, mert minket is megloptak, és nem is kis értékben. Utána csodálkoznak, hogy...
Tegyük fel egy nőt hárman-négyen tömegesen megerőszakolnak, és azt az áldozat 110%-osan tudja bizonyítani, ha mással nem, videofelvétellel.A nő bosszúból viszont egytől-egyig agyonlövi az elkövetőket, majd feladja magát a rendőrségen.Mégis milyen ítéletre várhat az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!