Nem hallok mostanában bankrablásokról. A mai világban már nem szokás bankot rabolni?

válasza:

válasza:Minek kockáztatni amikor a sik hülye polgártársaink saját maguk utalják át a pénzüket a biztonságos számlára
.
Volt olyan akinek nem volt internet bankja ezért azt adta be a telefonáló bankbiztonsági szakember hogy a banki ügyintéző akarja ellopni az ügyfél pénzét ezért menjen be a bankfiókba és adjon átutalási megbizást a biztonságos számlára de semmiképpen se emlitse a hivást az ügyintézőnek.
A pénz megérkezett a biztonságos számlára.

válasza:

válasza:

válasza:Ma már elterjedtebb a bankkártyás csalások, kriptovaluta-csalások, utalásos csalások.
Online térbe költözött a bankrablás is.

válasza:Nem tárolnak nagy pénzeket a bankokban, azokat is jól őrzik/védik.
Nyilván ettől még előfordulhat.
A legnagyobb rablás esete azért a Louvre volt mostanában. Hát látszik, hogy ahol van egy rés, egy hiba, akkor oda bejutnak előbb-utóbb.
A bankok nem vonzóak, ez van.

válasza:

válasza:Kérdező!
Ma már a kibertérben rabolnak bankot.
Offshore számlákra utalgatnak és onnan tovább.....
Ügyesek, képzettek, profik az elkövetők.
És jó ügyvédek (gazdasági - pénzügyi jogászok) állnak mögöttük.
Így azért nehéz bűnt üldözni.....
Kapcsolódó kérdések:
Kizárólag a hadnagyot-főhadnagyot-századost, vagy szokás például egy törzsőrmestert is "rendőrtisztnek" nevezni, annak ellenére, hogy a rendfokozata alapján csak tiszhelyettes?
Veszélyes bűnözőknél érthető, mert ott indokolt, de úgy láttam sokszor, hogy mindenkinél így szokás, amikor őrizetbe veszik őket, még ha nem is veszélyes az illető egyáltalán. Ennek mi a magyarázata? Vagy én tudom rosszul?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!