Mit tegyek? Talán valaki segít!
Figyelt kérdés
A szomszédom a társasházban állandóan feljelent. Pl. a legutóbb az elhervadt virágjáért engem tett meg bűnbaknak. Rámhívta a rendőröket és feljelentést tett. A rendőrök, mint egy bűnüzőnek, felvették az adataimat. Mi a fenét csináljak?! Fogadjak ügyvédet?2013. jan. 30. 09:07
2/7 anonim válasza:
Ha nem csináltál semmit, akkor hagyd a fenébe.
Ha tovább próbálkozik, és már a sokadik ilyen kísérlete, akkor te is feljelentheted becsületsértésért, és a saját fegyverével vágsz vissza neki.
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves 2.! Gondoltam már a feljelentésre, utána is jártam, de sajnos annyiba kerülne, hogy nem érné meg az egész. De azért köszi!
2013. jan. 30. 11:53
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves 1.!
Sajnos, ez nekem nem megy, mivel már a sokadik próbálkozása. És nagyon-nagyom elegem van már belőle!
2013. jan. 30. 11:55
5/7 anonim válasza:
Ok nélkül nincs cselekvés. Lehet, hogy az ok alaptalan, igazságtalan, de van, és ő alapnak tarja. Amíg erről semmit nem tudunk, nincs válasz, ugyanis a hatékony megoldás az ok megszüntetése.
6/7 anonim válasza:
Kedves Kerdezo!
Ne tegyel semmit, orulj, hogy a rendorok felirtak az adataidat, ugyanis ennek az esemenynek nyoma marad a rendorsegen. Ha mar majd huszadszor mennek ki a rendorok ugyanazert a hulyesegert (ertsd: a szomszedod baromsaga), tudni fogjak, mennyire kell komolyan venni. Szoval aggodalomra nincs ok.
Udv!
7/7 anonim válasza:
Szerintem az önkormányzat jegyzőjénél tehetsz panaszt.Járj utána,annyit megér a dolog.Részvétem!Sz@r lehet nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!