Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Feljelenthenek? AZ állásom a tét.

Feljelenthenek? AZ állásom a tét.

Figyelt kérdés
Katona vagyok. Ma reggel Mórra be kellett mennem, pár dolgot elintézni, 3 fickó odajött hozzám, valami kis bekotō sikátorban, hogy kéne nekik 5 ezer forint, valami ajtón nem tudnak bemenni, nem annyira figyeltem, mondtam, hogy nem tudok segíteni, de le se sz@rták, amit mondtam jöttek utánam, mondtam, hogy az elsō utam a rendōrségre fog vezetni, ha nem mennek el, akkor 2 megállt, de az egyik jött utánam pampogva, hogy ō sz*rkia rendōrségre, megrántotta a bal vállamat, elég durván, én meg visszakézbōl akkorát levágtam neki, szerintem eltört az álla, nem akartam ekkorát ütni, csak megszaladt a kezem... Akkor jött azzal, hogy feljelentenek stb., akkor és ott, nem foglalkoztam vele, de most kezdek megilyedni, mert én repülök a honvédségtōl, ha tényleg feljelentenek, ráadásul pont most, hogy ki tudnék jutni missiora...

2013. jún. 27. 11:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy ezt bárki tudja. Ne találgass, hanem írd le magadnak pontosan az eseményeket, hogy később ne tévessz, ha szükség lenne rá. Ha majd kell, előveszed, addig pedig ne foglalkozz a kérdéssel.
2013. jún. 27. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Milyen misszióra? Tudtommal majdnem mindegyik misszió véget ért, vagy hamarosan véget fog érni.

2. Hívnod kellett volna a rendőrséget és akkor nem kicsit másképpen nézett volna ki a helyzet.

3. Ha feljelentenek akkor sincs egyelőre semmi, mivel megillet az ártatlanság vélelme. Amíg nem bizonyított a bűnösséged, addig nem kezelhetnek úgy. Bár valószínű, hogy az esetleges misszió ugrana a nyomozás idejére.

2013. jún. 27. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem fog feljelenteni, ő is bajba kerülne.

Az ilyen kis suttyók sajnálják a 3-5eFt-ot a látlelet vételére is.

Nyugodj meg nem lesz ebből semmi.

Az egyik kezével megfogta a vállad, hogy adjál neki pénzt, a másik keze meg benne volt a kabátban, azt hitted kést ránthat. Ez így volt ugye? :) Önvédelem.

2013. jún. 27. 13:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Hmmm, igen, így. :)

A misszió, pedig nem volt a kérdés tárgya, nem hiszem hogy meg kéne osztanom .

2013. jún. 27. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

" ráadásul pont most, hogy ki tudnék jutni missiora..."

A kérdésedben szerepelt, ezért reagáltam rá. De nem is kell írnod, így is kitaláltam, hogy hova fogsz menni, sőt még az alakulatodat is.

Bucsek megírta amúgy a frankót. Az ilyeneknek a szájuk jár csak, ha lesz ügy akkor valahogy úgy fog kinézni ahogy leírtam, de több mint valószínű, hogy nem lesz belőle ügy.

2013. jún. 27. 14:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat, közben, átbeszéltem a barátnōmmel is, szerinte se lehet bajom ebbōl... Utolsó (KFOR, 9. Váltás, Koszovó)
2013. jún. 27. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen jogon ért hozzád, tartott fel? Csak azt lehet visszatartani tudtommal, aki bűncselekményt követett el.. Ha esetleg körbealltak, nem engedtek tovább, még a személyi szabadság megsértése is felmerül, többit leírta Bucsek..
2013. jún. 28. 07:43
 8/8 anonim válasza:
Hát ha elmeséled miért vágtad állon akkor nagy gond nem lehet!
2013. júl. 7. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!