Feljelenthenek? AZ állásom a tét.
1. Milyen misszióra? Tudtommal majdnem mindegyik misszió véget ért, vagy hamarosan véget fog érni.
2. Hívnod kellett volna a rendőrséget és akkor nem kicsit másképpen nézett volna ki a helyzet.
3. Ha feljelentenek akkor sincs egyelőre semmi, mivel megillet az ártatlanság vélelme. Amíg nem bizonyított a bűnösséged, addig nem kezelhetnek úgy. Bár valószínű, hogy az esetleges misszió ugrana a nyomozás idejére.
Biztos, hogy nem fog feljelenteni, ő is bajba kerülne.
Az ilyen kis suttyók sajnálják a 3-5eFt-ot a látlelet vételére is.
Nyugodj meg nem lesz ebből semmi.
Az egyik kezével megfogta a vállad, hogy adjál neki pénzt, a másik keze meg benne volt a kabátban, azt hitted kést ránthat. Ez így volt ugye? :) Önvédelem.
Hmmm, igen, így. :)
A misszió, pedig nem volt a kérdés tárgya, nem hiszem hogy meg kéne osztanom .
" ráadásul pont most, hogy ki tudnék jutni missiora..."
A kérdésedben szerepelt, ezért reagáltam rá. De nem is kell írnod, így is kitaláltam, hogy hova fogsz menni, sőt még az alakulatodat is.
Bucsek megírta amúgy a frankót. Az ilyeneknek a szájuk jár csak, ha lesz ügy akkor valahogy úgy fog kinézni ahogy leírtam, de több mint valószínű, hogy nem lesz belőle ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!