Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Politika » Rendőrség

A kérdés

Miért viselkedtek így a rendőrök? Inkább a bűnös pártján voltak. Egyáltalán rendőröknek valók -e az ilyenek?

Multkor hazafelé tartottam sötétben és egy srác megtámadott,mert azt hiszi direkt ugattatom a kutyáját pedig magátol ugat,ekkor lefújtam gázspray-vel és el tudtam futni.


Vasárnap messziről újra láttam őt,két másim társával,direkt megálltam jóval előbb mint odaértem volna,félreálltam és hívtam telefonon a 112-t,aztán kiküldtek két járőrt,és mondtam az okot,miért hívtam ki őket. Elmondtam,hogy nem merek hazamenni,mert ezek lehet engem figyelnek,ugyanis a multkor az egyik megtámadott,lefújtam és úgy tudtam elmenekülni,most pedig biztos engem várnak és meg akarják bosszulni ,amiért lefújtam.


Már a rendőr elsöre azt kérdezte,hogy csak ennyi,és azt mondta,hogy nem tudnak ám minden este a se...embe lenni. Nem mondom szép kifejezés. Aztán azt mondta nézzük meg,odamentek én is odamentem a srácokhoz és mutattam a rendőröknek,hogy ők azok ,az egyik megtámadott és le kellett fújnom. A rendőrök igazoltatták és kérdezték mi a probléma. Mondták nekem,hogy mutassam már meg milyen gázspray van nálam,elővettem megnézte és mondta,hogy marhára nagy gázspray,mint egy női dezodor,nézte és ráröhögött a rendőr társára és mondta,hogy "apám ezzel lefújsz valakit annak annyi" de csak viccből. Aztán mondta,hogy jó oké,legális,nincs a gázsprayvel gond,mert nem haladja meg a 20 g-ot csak a fogantyúja miatt nagy de a tartály 20 g-os.


Az lett a vége,hogy megkérte a támadót,hogy ne támadjon engem meg többet,nekem pedig ,ha panaszom van,sétáljak el a rendőrségre és tegyek feljelentést fenyegetés miatt. Aztán azt mondták a rendőrök nekem,hogy oké önre nincs már szükség ,viszlát. Akikre pedig kihívtam őket olyan jól eldumálgattak velük,még azt is hallottam,hogy a focimeccsekről beszéltek,röhögtek.


Tegnap az egyik gyerekkel összefutottam (nem aki megtámadott a multkor) és mondta,hogy felesleges volt rendőrt hívni,mert ők nem akartak megtámadni,azt is mondta,hogy miután eljöttem onnan,mondták nekik a két rendőr,hogy "fogyatékos ez a gyerek,ilyenért kihív".


Amúgy két huszonéves körülibrendőr lehetett.


Kérdésem.

Miért viselkedtek vajon a meggyanusitottakkal szemben barátságosan a rendőrök,nem inkább velem kellett volna lennijük az én pártomon,inkább azok pártján voltak és még a nem odaillő témáról fociról beszéltek?

Meg engem lefogyatékosoztak.

Miért az ő pártjukon álltak?

Meg miért viccelődött a rendőr és mondta a másiknak,hogy ezzel ha lefújnak valakit annak annyi? Mikor nem is igaz,mert boltból vett legális gázspray-ról beszélünk.


Ilyen példát mutatnak a rendőrök?

Szép kis Magyar Rendőrség és akkor szolgálunk és védünk igaz?,Tisztelet a kivételnek ,mert van normális is.Keress kérdéseket hasonló témában: rendőrség

 2018. jún. 27. 20:18  Privát üzenet  

A válaszok
1 2

Én biztos feljelentettelek volna ha telibefújsz gázsprével :DDDAmúgy ez, ebben a formában akkora kamu kérdés mint ide lacháza.A válasz 23%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 34%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/13Időpont 2018. jún. 27. 20:26 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
#2 Nehogy azt hidd, én is találkoztam már bunkó rendőrökkel. A 2 éves rendészeti senki személyiségét nem fogja gyökerestől megváltoztatni.

A válasz 83%-ban hasznosnak tűnik.
# 2/13Időpont 2018. jún. 27. 20:30 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Rendőr ismerősöm a következőt csinálta mellékesben: escort, madamekodás, "porcukor"al való kereskedés néha.

És mesélt, hogy az szinte általános hogy a rendőrök benne vannak mindenfélében...

Másik rendőr ismerős is mondott hasonlókat, őt épp szétszivatják, mert lebuktatta 1-2 kollégáját, és ezért a nyomozói reményeinek is búcsút inthet bár évig.


A belügyminiszter is magyarország egyik lergnagyobb keresztapája...A válasz 38%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 51%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/13Időpont 2018. jún. 27. 20:36 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Lehet túlreagáltad a dolgot, nagyobb veszélyt láttál mint ami volt valójában, de ettől független igazak a felvetéseid a rendőrségről. Hát kb ezt jelenti a szolgálunk és védünk. Tisztelet a kivételnek. De van ebbe az országba egy ember is aki nagyobb biztonságban érzi magát ha lát egy rendőrt? Szerintem a többségnél fordítva van.


Ja meg "tegyél feljelentést":rohadt sokat ér általában.A válasz 62%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/13Időpont 2018. jún. 27. 20:40 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

1. Nem kamukérdés,hülyeégből nem teszek fel egy hosszú kérdést,mert időbe kerűl.

2. Ha megtámadnak használhatod a gázsprayt,de csak ha támadnak,mert amúgy garázdaságért elővennének,esetemben támadás volt.

3. Ne legyek már fogyatékos,mert kihívtam a rendőröket,hátha ez hatott a támadókra,hogy többet nem támadnak meg.

4. A rendőrök munkaidejében voltak,volt idejük kijönni,addig sem a rendőrautóban egy út mellett rakták a lábukat fel a kormányra vagy mittudomén és pihentek.

5. Volt már rá példa,hogy a bűnös oldalán álltak inkább mint a bejelentést tevő oldalán.

Nem megbántásból de ezek van,hogy igaz dolgok.# 5/13Időpont 2018. jún. 27. 20:52 Privát üzenet

# 6


1. akkor pusztán ostoba lehetsz


2. dehát pont te írtad le, hogy "megtámadtak", de ki sem fejtetted, hogy ez mit jelent. Valószinűleg semmit, maximum te hitted azt, hogy meg fognak támadni :D Te írtad le a saját kezeddel, hogy TE voltál az, aki megtámadtál - lefújtál valakit a gázspréddel és még a rendőrnek is elmondod :DD


tényleg barmok lehettek, mert ilyenért simán bevisznek ha lefújkálsz embereket gázsprével. VAAAGY full kamu a kérdés, és lehet történt ehhez hasonló eset, de egyáltalán nem így ahogy leírtad...odamész a rendőrrel ahhoz akit lefújtál, ő meg nem panaszkodik? :D Nevetséges, KAMU!A válasz 13%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 34%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/13Időpont 2018. jún. 27. 20:59 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Goldmund73 nevű felhasználó válasza:

Én nem látom olyan negatívnak a rendőrök viselkedését.


Míg te elmentél, addig ők ott maradtak. Szóval tartották korábbi támadóidat, hogy te békében hazaérj, ne mehessenek utánad. Ez mindenképpen pozitív. Nem akartak feszkót, mivel szemük láttára semmi jogsértés nem történt, ezért úgy csináltak, mintha kedélyes haver módjára társalognának a srácokkal.


Szerintem jól tetted, hogy kihívtad a rendőröket, mert ezek után TÉNYLEG kicsi az esély, hogy ezek az alakok megtámadjanak. De ha nem hívtad volna őket, kb. 99%, hogy aznap megtámadtak volna. Nyilván nem véletlenül volt ott a kutyásnak két haverja is.

Tehát eszerint értékeld azt a mondatot, hogy "felesleges volt rendőrt hívni,mert ők nem akartak megtámadni". Ó, dehogynem, csak nem gondolták, hogy te két rendőrrel mész oda hozzájuk!

És még ezt is írtad: "miután eljöttem onnan,mondták nekik a két rendőr,hogy "fogyatékos ez a gyerek,ilyenért kihív" ".

Nos, honnét tudod, hogy tényleg ezt mondták a rendőrök? Annak a fickónak, aki ezt neked mondta, minden oka megvolt arra, hogy úgy állítsa be, mintha te lennél a beszari, a fogyatékos, ők meg a ma született ártatlan bárány. Ehhez képest egyszer megtámadtak, és ott vártak legközelebb is. És valószínű, hogy miután a rendőrök elmentek, fogcsikorgatva vették tudomásul, hogy nem tudtak megverni, sőt ezek után nem is nagyon lehet, mert a rendőrök ismerik az arcukat, ismerik az előzményeket.


Szóval itt te is mindent jól csináltál, meg szerintem kb. a rendőrök is. A támadóid meg pofára estek, csak ezt nem fogják neked bevallani. :DDDA válasz 64%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/13Időpont 2018. jún. 27. 22:01 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Azt hiszed csak szórakozásból lefújok valakit. Ezért úgy megütném a bokám mint a sicc...


Nem voltál ott,nem tudod,hogy rámtámadott,én tudom.


A rendőrt mikor kihívtam,az meg egyértelmű,hogy elmondok neki mindent,azt is,hogy amikor rámtámadott,lefújtam.

Meg is nézte a gázspray-t és mondta,hogy minden rendben van vele.


Nézd meg a gázspray-hez kötött szabályt és viselési ,használati feltételeket.


Nem is szabad azt csak úgy használni csak támadás,illetve támadási szándék ellen,ami azt jelenti,pl.,hogy nekedmegy ,emeliba kezét rád,már azt látod használni kell,mert ha nem,leüt. Látod te,hogy játszik-e vagy komoly a dolog.

Ez utóbbi a támadási szándék,már ekkor is lehet használni.# 8/13Időpont 2018. jún. 27. 22:01 Privát üzenet
Mert mi a francnak hívod kii a rendőröket a paranoiád miatt? Nem támadtak meg, nem is fenyegettek meg, nem volt semmi amiért a rendőr intézkedhetett volna.

A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/13Időpont 2018. jún. 28. 07:16 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Már megint a gázsprays nő... egy hete is feltette ezt a kérdést. Ha valami problémád van, tegyél feljelentést. Nem fog ottlenni mindig a s...edbe a rendőr, nem erre vannak. Amit te jópofizásnak véltél az nem az. Feltartották őket, csak nem ugy, ahogy te azt képzelted, hogy egyből föld aztán bilincs. Ha ez igy mehetne itthon... minden harmadik ember börtönben lenne.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/13Időpont 2018. jún. 28. 09:08 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Miért van nagy képük a rendőröknek?
Miért ennyire büdös a rendőröknek ebben az országban a munka?
Van a rendőröknek parancs megtagadási joguk?
Këszenléti rendőröknek feladatköre az igazoltatás?
Az olyan országokban, ahol van rohamrendőrség, ott mi a feladata ezeknek a rendőröknek?
Egy barátomat kihallgatták egy ügyben. A főnöke a bűnös, de nem meri, merte megmondani a rendőröknek. Most a barátom ellen vallottak egy jó páran, ami igaz is mert Ő adta ki az...

Kérdések a Politika rovatbólKérdések a Rendőrség rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!