Kerek egy éve lefogtak a "rend őrei" autóvezetés közben füvet szívtam . Milessz? Továbbá --->
Hello
Mi lett az ügyeddel?
Nekem 4 hónapja történt az elterelést elkezdtem, de eddig még csak februárban jött papír arról hogy elvették a jogsit és a jogerős befejezésig nem kapom vissza
Vérvételed volt? Annak sincs még meg az eredménye ?
Sajnos ha 6 hónapnál tovább nincs jogsid, Kötelező UTÁNKÉPZÉSEN részt venned ami vagy 200ezer ft és szigoritot kresz és forgalmi vizsga.
5-oskenek es azoknak akik szerint fu hatasa alatt vezetni ugyanolyan, mint anelkul:
Es keresgeljenek az ilyen nagyokos THC fuggok. Attol, hogy valaki azt hiszi nincs ra hatasa egy drognak, es o pont ugy vezet, mint nelkule, az totalisan idiota.
Ugyanis ezt csak ugy lehet lemerni, hogy valaki szinjozanul hetekk ota tisztan elmegy egy tesztpalyara megcsinalja. (Ido, hibapont stb. merik, reflexeket mernek stb.), majd elsziv egy fuves cigit, es utana beul es vegignymja ugyanazt a palyat...es akkor lehet itt verni a mellet, ha jobbat csinal. Na a fuvel a tanulmanyok szerint ponthgy senki nem csinal jobbat. Sot tartos fuves eseteben hetekkel a szer hasznalata utan se szazas a vezetes.
Egyik unkaocsem folyamatosan fuvevezik es robogoval jarja a varost. Na folyton vannak apro balesetei, tukor lepattan stb. Szerinte MINDIG a bzi budapesti soforok a hibasak, akik ESZRE SE VESZIK, netan DIREKT rahzzak a kormanyt, keresztbefordulnak ele stb. Elgondolkodtato, hogy vajon az a sok autos sofor meg mind iszik??? :-) (szarkazmus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!