Feltettek napiszarra. Mit tegyek?
A képet, amit kiraktak, az fent van még mindig facebookon, de NEM én raktam ki oda!! Bele sem egyeztem. Bár nem szorítottak pisztolyt a fejemhez, hogy már nekem igenis rajta kell lennem a képen, de én mondtam, hogy nem szeretném ezt. De ő, akivel rajta vagyok, erősködött egy kicsit. Nem tudtam, hogy menni fog a kép facebookra. De előtte írtam a fotósnak, hogy ne rakják fel. Nem írt vissza...
Rá 4 hónappal, ezt valaki felrakta napiszarra. Ilyenkor mit lehet tenni? IP cím alapján kilehet nyomozni, hogy ki volt?
16
Semmi olyat nem csinálok azon a képen, ami oda való lenne, szerintem.
És kit lehetne feljelenteni? Aki készítette a képet, aki felrakta facebookra, vagy aki felrakott napiszarra, tehát az ismeretlen barmot?
Köszönöm a választ.
Mikor regisztráltál facebookra, akkor elfogadtad a facebook szabályzatát, miszerint az oda felkerült tartalmak nyilvánosak. Ha a facebookról szedték le és úgy tették napiszarra, akkor semmit nem tudsz tenni.
Napiszarosok sem hülyék, ezért nem tesznek fel beküldött fotókat, mert az törvénysértő. De a facebookról leszedett és közzétett kép nem sért semmilyen törvényt, mivel elfogadtad a facebook regisztrációt. Hülye polgári törvény ez, de ez van...
"Mikor regisztráltál facebookra, akkor elfogadtad a facebook szabályzatát, miszerint az oda felkerült tartalmak nyilvánosak. "
Be tudod idézni a Facebook TOS ezt garantáló részét?
"Napiszarosok sem hülyék, ezért nem tesznek fel beküldött fotókat, mert az törvénysértő. "
Nem derül ki melyik napiszarra tették ki a kérdezőt, de a napitrágya egy névtelen senkiháziak által amerikai szerverről működtetett oldal, gyakorlatilag egy hurutinfó politika nélkül.
Amit tehetsz, hogy továbbra is rinyálsz a képed miatt és még 20 kérdést kiírsz ezzel kapcsolatban...
Szerinted mégis mennyien próbálták már feljelenteni az oldalt és üzemeltetőit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!