Mit tehetek, ha tudtomra jutott, hogy a szomszéd nem adta át nekem az értékes csomagot, amit rábíztak?
Ez tehát valamilyen formában lopás.
A történet a következő:Volt férjem messze lakik és mivel sokáig egymás telefonszámát sem tudtuk, így nem tudtuk tartani a kapcsolatot.Pár éve eljött meglátogatni a lányunkat és hozott neki pénzt meg ajándékot,de mivel nem talált minket itthon, naivan rábízta a csomagot egyik szomszédasszonyra(ez most derült ki, mert mos kérdezte meg lányomtól, hogy akkor régen megkapta-e azt a csomagot, amit itt hagyott neki és mondta, hogy volt benne pénz is).
Az öregasszony mondta sokszor nekem, hogy itt járt a volt férjem és mutatta mennyi pénzt hozott alányomnak, de azt nem mondta egy szóval sem, hogy a férjem nála hagyta én pedig igazából nem is nagyon hittem el neki.Erre most kiderült, hogy igaz.
Most mit tegyek?Legszívesebben azonnal számon kérném az öregasszonyt, de félek, hogy letagadja.Legjobb az lenne, ha együtt mennék le számon kérni volt párommal, de ő meg nagyon ritkán tud eljönni, arra éveket várhatok.
Vagy jogi értelemben tehetek valamit?Az a csomag, a pénz a lányomat illetné, nem hagyhatom annyiban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!