Magyarországon milyennek találjátok az igazságszolgáltatást?
Elfogultnak. Elég csak utána olvasni a legfőbb ügyészünknek...
Jogot se szolgáltatnak, legalábbis nem egyenlően, mindenkinek ugyanúgy.
"Hogy véditek a borosgazdát, de szándékosan (bevallotta) mérgezte meg a borát mert tudta isznak belőle. Szándékos gyilkosság. És mint kiderült...a rendőröknek nem szólt, maga kezébe vette a dolgokat és most csodálkozik hogy lecsukják..."
És a rendőrök ugyan mit csináltak volna? Legjobb esetben is csak bevitték volna a kapitányságra, telefirkáltak volna egy csomó papírt feleslegesen, majd 1-2 óra múlva megint szabadon garázdálkodtak volna a tolvajok. Egyébként meg nem az egyetlen eset, hogy bort loptak a gazdától, figyelmeztetve is lettek a cigók, hogy ne lopjanak, ők rendszeresen loptak továbbra is... rába-sztak.
A borosgazda iszonyatosan elkúrrta, mikor elismerte a fagyállózást, nagyon naív volt szegény... hol élt eddig, hisz látnia kellett nap, mint nap, hogy a tarka bűnözőknek áll a zászló.
Nade a kérdésre válasznak jó példa a panziós Szántai Atila esete, ahol a helyi rendőrtől a bíróságon át a bv tisztekig, az egész rendszer a szervezett bűnözők igényei szerint járt el. Ha egy balekot feldobnak a futószalagra, annak csengettek.
végtelenül korrupt és aljas, de annyira, hogy még én i megdöbbentem, pedig nem vagyok kezdő.
ki ez az Attila?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!