Egy aláírt papír amit bescannelek majd kinyomtatok, az hivatalos marad?
#6/10
"Ez meg konkrétan okirathamisítás, azaz bűncselekmény, szóval legalább ne reklámozd, te szerencsétlen!"
Jó kis ügyvéd vagy!
Ha tételezzük fel, hogy pont ilyen ügy miatt keresnének fel és elég sok pénzt id beleáldozna az illető, akkor is ez lenne a megnyilvánulásod??
Amúgy szerintem nem hivatalos, mert másolatnak számít.
Nem marad hiteles semmiképpen, de van, ahol a digitális változatot elfogadják (ha a telefonodon felmutatod az aláírt dokumentumot. Nagyon kevés helyen fogadják el...)
Az okirathamisításnál sokkal, de sokkal egyszerűbb, és jogszerűbb az eredeti példányt postán sürgősségivel elküldeni. A világ legtöbb részére egy héten belül ott van, Európán belül 2 nap, Magyarországon belül 1 nap... Nem egyszerűbb?
Pont ugyanezt mondanám, természetesen, csak épp nem ezekkel a szavakkal. De megmondanám, hogy én nem fogok közreműködni okirathamisításban, és elmondanám, hogyan lehet szabályszerűen csinálni ezt. Mivel persze arra is van megoldás.
(A postán küldés az jó, de akkor is csak apostille-es vagy konzuli felülhitelesítéses okirat lehet!)
De, pontosan ezt írtam ügyvédként.
Ilyet viszont valóban sosem írnék: "lelehet". :D :D :D
Komolyan egy analfabéta oktat ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!