Mit szólnátok egy olyan törvényhez, hogy minden középületben kell lennie Bibliáknak, amiket az emberek szabadon olvasgathatnak pl. a hivatalban amikor várakozni kell, orvosi rendelőben, repülőtéren stb?

válasza:Vicces lenne...
Ha Bibliát akarsz olvasni vigyél magaddal, bár én még nem sok ilyet láttam, ha őszinte akarok lenni.

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem egy ilyen könyv legyen:

válasza:

válasza:

válasza:Aki bibliát akar olvasni, annak már rég megvan, aki meg nem, az később sem fog belenézni.
Amúgy ja, inkább adjanak ingyen wifit.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem találtam jobb kategóriát a kérdéshez.
Amerikában már néhány államban rekreációs célra is lehet használni. Mindenki tudja hogy nagyon sok betegséget előz meg, vagy segít a fájdalom enyhítésén, esetleg étvágyat hoz a pácienseknek, vagy hányingert csökkent. Miért ilyenek még mindig a törvények? Miért nem...
ehhez kapcsolodó kérdésem még az, hogy az áldozatt kap könnyű testi sértés esetén kárpótlást, illetve például a kiszabott pénzbírság az az államnak megy vagy az áldozatnak? (Könnyű testi sértés esetén legjobb tudomásom szerint két évig terjedő szabadság vesztés,...
Sziasztok nem reg neztem az egyik tv csatornan hogy mekkora a hiany az orvosokbol,apolokbol..stb Na de igen mert mennek el? Elsosorban keves a penz, rossz korulmenyek!! Na de igen a keves penzt ilyen modon nem lehetne megoldani,hogy ugye van x betoltetlen orvosi...
Lévén az orvosi papír titkos.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!