A ytmp3.cc oldalról biztonságos a letöltés?

válasza:Sziasztok!
Nem pontosabban ide tartozik, de a mobilomon (android) van ilyen a google youtube android fájl mappában hogy exo mappa, amiben exo fájlok vannak, amiket ha törlök csak akkor kerülnek vissza ha megnyitom a youtube alkalmazást. Hagyhatom békén a fájlokat vagy veszélyesek? Ha veszélyes akkor mit kell csinálnom?
Köszönöm

válasza:Én ezt az oldalt találtam remélem ilyesmire gondoltál:
Számítógépes tippek - Siaran | Facebook
ms-my.facebook.com › ... › Számítógépes tippek › Siaran
Ez az oldal azért jött létre hogy tudatos felhasználó légy egy pár jó tippel,és ne ... Letöltés IObit Uninstaller 8.6.0.6 magyar – Vessoft ... jól ismert név azok számára, akik egy kicsit is jártasak az informatikai biztonság terén. ... [link]

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kártyával kellene fizetni, de a saját oldalukon kérik be a kártya adatokat, és félek, hogy visszaélnek majd vele.
Elsősorban arra vagyok kíváncsi hogyha itt vásárolok akkor biztonságosan be tudom-e a regisztrálni a játékot steamre mert nem akarom hogy az accomat bannolják.
Mia véleményetek? Biztonságos? Ugyértem nem vesznek le több pénzt a kártyáról?
Link-et küldhetek
Tegyük fel regisztrálva vagyunk egy oldalon. Melyik a biztonságosabb: Ha mielőtt kikapcsolnánk a gépet kijelentkezünk és legközelebbi alkalommal megint beírjuk az e-mail címet és a jelszót, vagy ha bejelentkezve maradunk állandóan még akkor is ha a gép nincs is...
Elég biztonságos és korrekt? szabad róla rendelni? én nem nagyon értek hozzá
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!