Másnak is éltek vissza email címével a nemzet hangja, tisza szavazásnál?
Most kaptam egy emailt hogy nagyon nagyon koszonik a szavazást és tele van linkekkel az email...nem nyitottam meg egyiket se, de ez most mi? Van ilyen szavazás tényleg és valakinek az én email címem kellett megadnia vagy hallott valaki erről a csalásról?
Ilyenkor mi a teendő? Ha csak egy emailt kuldtek nekem azzal még nem tudnak semmi negatívat elérni gondolom..? (Pl feltornek ezt azt, vírusok)

Ez egy hírlevél. Van leiratkozási link is. Teljesen meglepődtem, nem annyira lehet összekeverni az én email címemet véletlen máséval. Olvastam közben olyat is, hogy pár ember 200 szavazatot leadott egymaga...felháborító
Ez ellen gondolom nem lehet semmit tenni..?

Azért írtam, hogy mutasd meg az adatait, mert egyáltalán nem biztos, hogy attól jött, akinek mondja magát.
A szavazáson addig nem tudsz szavazni, amíg vissza nem igazolod az e-mail címed, szóval ha valódi a levél, és tényleg a Tiszától jött, akkor valószínűleg valaki más is be tud lépni a fiókodba.
Az a baj hogy rajta van adatom az emailben pl a nevem, amit emailcímemből ki lehet találni...így nem küldöm el, viszont leírom mivan rajta:
Feladó: TISZA info@magyartisza.hu
Válaszcím: info@magyartisza.hu
Elejére be van illesztve egy kék sávos kép, nemzet hangja, tisza szöveggel.
Ez után van a nevem, majd a köszönet a kitöltésért...
Majd támogassa a nemzet hangját, van középen egy kék támogatás "gomb"
Alatta: ossza meg véleményét és támogassa kornyezetét a szavazásra.
Alatta: üdvözlettel tisza/nemzet hangja
Www.nemzethangja.hu
Ez egy automatikusan generált üzenet kérjük ne válaszoljon rá
Adatkezelési tájekoztatót itt találja (link)
Ha nem szeretne tobb ilyen levelet kapni tolunk kattintson ide (link)

Ez nyilvánvalóan csalás!
Biztosat csak a levél teljes fejlécével lehetne állítani, amiben a pontos szerveradatok benne vannak.
Ez gyanúm szerint egy otromba politikai manőver a Tisza befeketítésére.
Főleg, ha tömeges a jelenség.

Akkor piszok gyorsan változtass a jelszavadon, mert valaki visszaél a fiókoddal!
Jelszócsere, utána kettős azonosítás beállítása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!