Miért nem tudom bekapcsolni Windows 7 premium oprendszeremen a biztonsági központ szolgáltatást?
A windows biztonsági szolgáltatást nem lehet elindítani, mindig ezt írja ki.
Meg az asztalon a minialkalmazások is feketék lettek.
Az eset mindig ki irvalami virust de amikor keresem akkor nem találja
Ilyen sok embernek van ez a problémája, de képeket még senki nem rakott fel...
Hajrá.
nekem is ugyanez a bajom windows 7-tel.
egy program feltöréséhez kerestem crack fájlt és az egyik ilyen fájl hozta a vírust:
a biztonsági központot és a windows defendert letiltotta, a minialkalmazások szétestek/eltűntek, a szolgáltatáskezelő ablak "active-x" hibával indult és a bővített felületet nem töltötte be, és néhány percenként internet explorer ablakok jelentek meg a semmiből különféle reklám oldalakkal...
először kézzel töröltem a vírusos fájlokat, elég könnyű volt megtalálni, utána a következő programokat futtattam, de mind tisztának találták a gépet:
- Avira AntiVir
- Spyware Terminator
- Kaspersky Anti-Virus 2011
- Sunbelt Vipre
legutóbb a Malwarebytes' Anti-Malware-t futtattam és a következőket találta:
Fertőzött Rendszerleíró kulcsok:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\JP595IR86O (Trojan.FakeAlert)
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\NtWqIVLZEWZU (Trojan.FakeAlert)
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\ (Hijack.Zones)
Fertőzött fájlok:
c:\Windows\Tasks\{22116563-108c-42c0-a7ce-60161b75e508}.job (Trojan.Downloader)
c:\Windows\Tasks\{35dc3473-a719-4d14-b7c1-fd326ca84a0c}.job (Trojan.Downloader)
c:\Windows\Tasks\{bbaeaeaf-1275-40e2-bd6c-bc8f88bd114a}.job (Trojan.Downloader)
újraindítás után a minialkalmazások visszajöttek, a windows defendert is sikerült elindítani/keresést lefuttatni vele, és a szolgáltatáskezelő is újra működik, de a biztonsági központ továbbra sem indítható.
indításkor a következő üzenetet adja:
"A Windows nem tudja elindítani a(z) Biztonsági központ szolgáltatást ezen a helyen: Helyi számítógép.
Hiba: 1079: A szolgáltatáshoz megadott fiók eltér más, ugyan ebben a folyamatban futó szolgáltatásokhoz megadott fióktól."
talán a felügyeleti eszközöknél vagy a házirend beállításoknál lehet a megoldás, de egyelőre nem találom, eddig jutottam!
remélem, nem hal el a téma és a végére jutunk a megoldásnak!
üdv!
Szia!
Úgy csináltam mindent, ahogy le van írva, de így sem működik. Átállítom, újraindítom, és utána ismét azt írja, hogy letiltva.
Sikerült!!!
Mégis jó ahogy mondtad, csak én voltam figyelmetlen!
Köszi!!
Nekem is ez a problémám. Egy rosszul sikerült google keresés után kaptam be valami szépet.
Most 3 vírusirtóval vadászom a vírust, majd meglátjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!