Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Veszélyes a gépre nézve ha...

Veszélyes a gépre nézve ha úgy használom, hogy nincs rajta az oldallapja?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy tönkremegy miatta a cpu vagy a vga.

2014. máj. 13. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mármint ha vigyázol rá hogy ne kerüljön bele semmi... én minden nyáron úgy használom hogy leszedem mindkét oldallapját és a 3 fokozatos asztali ventillátorom aminek a forgó része beteríti a gépház oldalát na azt odateszem közvetlen mellé és maxon megy egész nap még megy a gép...
2014. máj. 13. 10:16
 2/6 Tengor ***** válasza:
100%

Ha van egy jól kialakított légáram a házon belül, akkor az oldallapok levétele azt semmivé teszi, így akár még a hűtési teljesítmény is romolhat.

Persze a legtöbb házban nincs ilyen, így a levett oldallapok hűtős szempontjából hasznosabbak.

Persze a mechanikai védelmük ilyenkor megszűnik, nagyobb az esély rá, hogy beleesik valami...

2014. máj. 13. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Én évek óta CPU hűtővel készítem a darált húst... :D

G.

2014. máj. 13. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó... :D azt elhiszem... xDD mert nekem egy olyan csapott le az ujjam végéből egy kis darabot... azóta is meglátszik a helye... ott hófehér a bőröm...xD
2014. máj. 13. 10:50
 5/6 anonim válasza:

Én világ életembe így használtam a pcim. Jobb a hűtés teljesítménye, ed porosodik, így rendszeresen takarítani kell.

Azért az a venti nem csap akkorát...

2014. máj. 13. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
nem probléma, feltéve ha figyelsz rá. meg így sokkal több por kerül bele
2014. máj. 13. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!