Ha facebook-on kapok üzenetet akkor meg lehet oldani, hogy valahogy értesítést kapjak róla? Mmint ami maradandó.
1) Szerintem cseréld le a jelszavadat és a mail fiókot is változtasd meg. Ha nem jut be, nem tud törölni. Ha meg akarod engedni neki a bejutást, akkor a törlést is megengeded.
2) PIDGIN -el megoldható a facebook üzenetek lementése, de egyfolytában futnia kell. Ez egy PC -s alkalmazás, ami Facebook -al (XMPP) is kompatibilis. Nem túl bonyolúlt a használata, de egy kicsit átt kell állítani ahhoz, hogy minden üzenetet lementsen. Ráadásúl a programnak futnia kell állandóan és a jelszavad és facebook -os e-mail címed is kell hozzá (a @ előtti része, pl.: "kiss.peter@facebook.com" -ból csak a "kiss.peter" -kell). Ezen kívűl a hang és egyéb jelzéseit ki kell kapcsolni, ha nem akarod, hogy észrevegye a párod.
(Bár Én észrevennék egy a NET -hez csatlakozú addig ismeretlen alkalmazást, mert Én is ellenörzöm a gépet, nem csak a vírusírtóm.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!