A hozzáférés megtagadva fájloknál mit tegyek?
véletlenül áthelyeztem 1 képekkel,videokkal és pdf fájlokkal teli mappát egy másikba és ott már nem nyitott meg semmit a gép miután vissza helyeztem az eredeti helyére utána se nyitotta meg semmilyen program a fájlokat...
először is a véletlen áthelyezés után nem lehetett egyszerűen vissza húzni a mppát de ez segített a helyzeten [link]
viszont utána már semmi nem működött a mappában
próbáltam átírni a JPEG-t jpeg-re
a rendszergazdát módosítani
a biztonságot ----"----
netre feltölteni 1-1 képet de még ez se sikerült semmi nem hozta eddig helyre
Nem lehet, hogy egy olyan mappába helyezted át, ami írásvédett?
A mappa tulajdonságában áttudod írni, hogy legyen
-olvasható
-írható
-és végrehajtás
Ezt mind pipáld be, és akkor hátha..
Ha még valaki mondjuk szenved ezzel a hibával (ha már a kérdező szart rá megosztani), Win10 alatt itt a megoldás, amennyiben Windows 10 újratelepítés után jön a hiba:
Fájlon jobb egérgomb - tulajdonságok - biztonság fül - speciális gomb - engedélyek fül - folytatás gomb - hozzáadás gomb - részvevőnél rendszerbiztonsági tag kiválasztása - alapesetben a te PC-d neve kell ott legyen, mezőbe beírni: "Mindenki" - Teljes hozzáférés PIPA, majd OK 3x. Ezután majd engedi már megnyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!