Vannak olyanok akik feltudjak torni a facebookot?
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 23:25
2/12 A kérdező kommentje:
De mindenhol azt irjak,hogy nem lehet feltorni
2016. jún. 20. 23:32
3/12 Hominida válasza:
Én meg mindenhol azt olvasom, hogy feltörték ennél, feltörték annál.
4/12 anonim válasza:
Lehetetlen nincs csak tehetetlen ;)
5/12 A kérdező kommentje:
Hm..kepesek lennetek fizetni azert 300eurot ?:)))
2016. jún. 21. 01:03
6/12 anonim válasza:
Ha nagyon felakarnám törni valakinek az facebookját nem fizetnék, feltörném magam. De, ha már fizetsz valakinek az börtön büntetéssel jár.. :D
7/12 A kérdező kommentje:
Nem irtam h fizetek...
Es sztem te se tudod feltorni..csak nagyoskodsz :D
2016. jún. 21. 08:00
8/12 anonim válasza:
A Pentagon és a Moszad gépeit is fel lehet törni, akkor hogy ne lehetne azt a nyamvadt Facebookot, ami már többször bebizonyította, hogy semmit sem számít neki a felhasználói biztonsága?
9/12 anonim válasza:
Amikor "valakinek" a facebookjat akarod feltorni, akkor nem igazan a facebook szervereit kell celozni, hanem maga a usert.
Azon is vannak biztonsagi resek es egy-egy nagyobb fogas miatt tobb ezer dollart fizetnek ki annak aki jelenti oket.
Az adott usert celozva pedig attol fugg, hogy mennyire gyoker az illeto.
Lattam olyat, aki kerdes nelkul beirta barhova a jelszavat... Azt amit mindenhol hasznalt.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem semmimti probalkoztatok mar feltoressel?
2016. jún. 21. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!