YouTube videó miatt elkaphatnak?
van egy haverom, akivel heccből szoktunk látványos, de nem túl szabályos mutatványokat(vonat külsejére felkapaszkodva utazás, stb) végrehajtani.(soha nem teszünk kárt semmiben)
A haver gondolta, hogy az Oroszokhoz hasonlóan felvenné videóra és feltöltenénk a netre. Biztos itthon is sokan lájkolnák mint ahogy Ruszkikat is imádja a net.
Ha a videón takarva van az arcunk(símaszk) és kamu névre(Gipsz Jakab, stb) regisztrált YouTube fiókkal töltjük fel, elkaphatnak?
Vagy jobb, ha ugyanezt TorBrowser-el csináljuk az IP cím miatt?
Vagy inkább nyilvános WiFi+Tor+kamu fiók?
Vagy a filmekben sokszor látott internetkávézós módszer kamu fiókkal?
Vagy a neten nem tudnánk elkerülni a lebukást és videózás nélkül folytassuk a szórakozást/szórakoztatást?
Magyarország kicsi ország. Ha annyira népszerű lenne a video, hogy a rendőrség látómezejébe is bekerül, akkor
úgyse bírjátok ki hencegés nélkül, és over.
Ahogy még a csatorna indulása előtt se bírtátok ki, hiszen itt van ez kérdés. ;->
Igen, elkaphatnak. ÉS ha én látom tuti, hogy jelentem is!
Ne akard, hogy linkeljek videót, ahol a menő gyerek 2 darabban végezte...
Tehát bármit csinálunk, a neten le fogunk bukni?
TorBrowser+nyilvános WiFi sem ér semmit?
És mi a helyzet avval, ha másik városban lévő WiFi-t használunk Budapestről?
Van elektrós ismerősöm, aki ingyen netezéshez épített magának Long Range WiFi-t parabola antennával+erősítővel. Egyszer kimászott a házuk tetejére(10 emeletes panel) és Újpestről rácsatlakozott egy Zuglói nyilvános WiFi-re. A csávó azt mondta, hogy tiszta időben akár Szentendrére is el tudna lőni bármit WiFi-n. Mondjuk nem értek hozzá, de szerintem Szentendréhez a Lakihegyi rádió is kevés lenne.
Oké, nem kapnak el az interneten. A való élettel mit kezdesz? Látják hogy két hülyegyerek vonatra kapaszkodik, hívják a rendőrséget és a következő állomáson már ott várnak.
Te csak azon gondolkodsz (hiszed) hogy "ami az interneten történik az anonim lehet és úgysem kapnak el", miközben te nyilvánosan készülsz ilyen dolgokat megtenni.
Fel sem merül benned hogy valami nem úgy alakul ahogy tervezted, és mondjuk egy váratlan dolog miatt elkapnak, megsérülsz vagy meghalsz. Mert neked csak azon jár az eszed hogy híres legyél Youtube-on, mert megmutatod hogy tökös gyerek vagy és életveszélyes dolgokat csinálsz. Persze csak maszk mögött, nehogy anyu is megtudja.
Szerintem a feltöltős részével nem lenne gond (Nyilvános wifi Tor browserrel), de magával a mutatvánnyal Én sem értek egyet, nyilvánosan ilyet megtenni a mai világban nem biztos, hogy a legbiztonságosabb dolog (jogilag és egészségügyileg).
Illetve ha ezeket a videókat sokan néznék, rendkívül változatosan kellene öltözködnötök ahhoz, hogy ne legyetek könnyen kiszúrhatóak.
Mindenesetre Én nem ajánlom hogy ebbe belekezdjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!