Milyen vírusírtót tudtok ajánlani, amit a Sality vírus nem tilt le?
Ma irtottam le a Sality vírust egy ismerősöm gépéről. Van a Kasperskynek külön erre a célra egy eszköze. És az AVG-nek is. És a Kaspersky eszközét próbáltam ki, nemcsak letörölte vagy karanténba tette, hanem ki is javította a fájlokat. Utána az AVG eszköze nem talált semmit. Mellesleg az Avast csak észreveszi de nem tudja kijavítani csak letörölni. Mivel rendszerfájlokat is megfertőz ilyen esetben ha törlöd a fertőzött fájlokat nagy a valószínűsége, hogy nem fog újraindulni.
Itt van ami neked kell:
Most telepítettük nemrég, zsír új op rendszert. Nod 32 ( eset ) progit telepítettem.
Most is fut, rengeteget talált. Írja hol találta, azt is, megtisztítva, karanténba helyezve.
Akkor lehet sok olyan fájl fog eltűnni ami meg kellene?
A " műveletközpontba " írta töltsek le vírusírtót. Nodot választottam. Persze az 1 hónaposat. Félig meddig valósnak lehet tekinteni.
Amennyire kivettem a listából, fontos progit, képet ilyesmit nem tett be.
Tök mindegy, töröltem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!