Törölt kép visszaállítása? Gépről, tabletről, törölt messenger üzenetből?

válasza:

válasza:Ha fontos volt, miért nincs róla biztonsági másolat? Az a baj, hogy hiába tárolod több eszközön, ha mind ugyanazt az 1 darab forrást éri el és leszinkronizálja egymás között a változást, hiszen online van tárolva 1 darab példányban a tartalom. És az interneten nincs lomtár, ha ott törölsz valamit akkor törlődik. Helyreállító program sem működhet, hiszen nem helyileg van tárolva az adat, hanem a neten.
A beszélgetőpartneredtől el tudod kérni, ha ő nem törölte még a beszélgetést.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:messengeren bucsut mondhatsz a képeknek.
gépen és tableten, get data back

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagy baj van. A freemake converterrel próbáltam iso fájlt aviba konvertálni és a konverter letöltése közben elállítódott,alapértelmezett lejátszó lett a freemake bármilyen kiterjesztésű videóra. Addig eljutottam,hogy a windows media playert visszaállítottam...
Megnyomtam jobb felül azt a sárga-fekete kontrasztos megjelenés kapcsolót, de visszacsinálni nem engedi.
A kislányom játszott a laptopommal, azóta a nyíl tabulátorként működik. Hogyan állitsam vissza? Köszönöm, ha segítesz!
Adminok valahogy eltűntek, vagy új profilt kaptak csináltak törölték a régit az évek alatt. Most jó lenne legalább 1 admin státusz, de facebookon a két moderátor nem tud admint kinevezni. Értem ezalatt, hogy valaki a két moderátorból pl: admin legyen újra.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!