Nagravision 3 dekódolás módja hogy zajlik?

A kártya chipben /többek között/ van egy algoritmus, amely a beérkező adatra az algoritmus alapján válaszjelet generál, amely lehetővé teszi a dekódolást.
Dióhéjban ennyi.. Bonyolultsága sokszorosan meghaladja az N2-ben használtat...
Engem részletesen érdekelne.
milyen emu soft kell hozzá, hogy és mit kell beállítani, kódok honnan tölthetőek le stb stb....
Libertate testvéreim (nem vok cig:) )

Akkor részletesen, ha eddig nem lett volna világos, amit írtam, azaz: bonyolultsága sokszorosan meghaladja az N2-t.
"Engem részletesen érdekelne."
Semmilyen emus soft nincs hozzá
Sehonnan sem lehet letölteni
Semmit nem lehet ezek után beállítani
Kódok nincsenek hozzá, és sehonnan sem tölthetők le stb stb
Ja Ok:)
Akkor jöhet a PIC égetős, számítógépes feltérképezés meg sok-sok macera.
Sejtettem, hogy a hardver is más lesz:(
Majd ha valaki tudja mi fán döglik a NAGRA 3, vagy akár más dekóder rendszer az lökje a tuttit....

Attól tartok, égethetsz Te PICet, vagy akármit, ha nem tudod mi van az előfizetői kártyán, márpedig azt nem lehet kiolvasni, akkor nincs mit égetni.
Megfelelő számítási teljesítménnyel ugyan "kitaláltatható" az aktuális kód, de ha erre kell 1 perc, és 15 percenként kódot váltanak, jó lesz az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!