Call of duty 4 magyarosítás?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy filmem iso formátumban. Az elnevezése szerint magyar nyelvűnek kellene lennie, de nem az. A KMPlayer lejátszóval elindul a lejátszás, az elején felajánlja a nyelv választásának lehetőségét, de inaktív marad ez a parancs. Az iso fájlon belül két könyvtárat...
sikerült az angol változatát letölteni, nekem magyarul kellene a menü is és a beszéd is. valaki tud linket küldeni a magyarosításhoz illetve hogy hogyan kell beleépíteni a letöltött magyarosítást a játékba ?
Régebben játszottam vele eredeti nyelven, most pedig gondoltam ráteszek egy magyarosítást, mivel azóta sokat felejtettem angolból (akkor érettségiztem) és sehol sem tudom letölteni...A Módaktivátor megvan, de ott ezt írja: Én bénázok valamit, vagy tényleg nincs most hozzá elérhető magyarosítás?
Nem találtam róla a neten magyarosítást ezért milyen programmal szokták ezt? köszönöm
Legalább a szövegekhez kellene.
Egy ingyenes alkalmazásnak egyik részéhez még nem csináltak magyar hanganyagokat. Szeretném őket lecserélni saját felvételekre.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!