Feliratkoznátok 1 üres youtube csatornára amin majd lesz tartalom?

válasza:

válasza:A kerdesbol kiindulva neked igazabol halvanylila gozod sincs hogy mirol akarsz csatornat csinalni, csak valamiert menonek gondolod hogy van es nehogymar 'ingyen' dolgozz, ugye?
Rossz hirem van: ez nem igy mukodik. Amig nincs tartalom, senki nem fog feliratkozni. Ha lesz tartalom, megprobalhatod elobb ismerosok koreben 'reklamozni', hatha felkapja az algoritmus es masoknak is ajanlani kezdi.

válasza:

válasza:Hány éves vagy, hogy ilyet kérdezel?
A világ az adok-kapok elven működik. Adnod kell valamit, hogy kapj is valamit. Főleg YouTube és társain.
Jó hogy nem már bankkártyádra kéred előre a tagság árát, meg adományokat. 🤣
Cicám, ez nem így működik!

válasza:Persze. Baromi izgalmas lehet a semmit nézni.
És hogyan gondolod? Ha majd meglesz bizonyos mennyiségű feliratkozó a semmire, akkor majd méltóztatol valami rettenetesen izgalmas és hiánypótló másfél perces videót feltenni?
Nem-nem koma. Előbb neked kell villantani és lehetőleg érdekes, izgalmas témákat, mert gameplay-ből nem a Dunát, de az Amazonaszt is el lehet már rekeszteni a Youtube-on.

válasza:Ilyenre csak akkor láttam példát, mikor egy híres ember csinált profilt.
De ismerőseid biztos feliratkoznának

válasza:Néhány kivételtől eltekintve, ezt úgy értsd, hogy 1 millióból 1, senki sem iratkozik fel üres Youtube csatornára.
Először kell a vonzó tartalom, utána majd jönnek a felíratkozók.

válasza:Élőzz ünnepek alatt, mert kb minden értelmes, családos youtuber úgyis szabin van. Tartalmat pedig szeretik az emberek fogyasztani.
Az más kérdés mivel akarsz "betörni".
Senkitől ne várd, hogy egy üres csatornára feliratkozzanak, ez nonszensz. Nettó pofátlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Haverom kérdezi. Persze nem kötelező oda írni/kérdezni.
Van még olyan feed ahol csak ismerősök bejegyzéseit látnám?
Olyan tartalmakat gyártanak, amik csak a felnőtteknek való. Van esetleg olyan tartalom is, amit bárki korhatár nélkül megnézhet?
Van egy 4 tb-os winchester wd, és gépen nem engedi ami rajta van tartalom megnyitni. Azt írja hogy hozzáférés megtagadva.
Csak a bevezetést jelöli ai tartalomnak és nem értem miért mert ezt magam írtam. Igaz elég általános lett, mivel egy tipikus sablon alapján írtam de most komolyan nem lehet sablonokat sem írni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!