Mért gondolkoznak igy az emberek?
Sokszor látom, hogy az emberek feleslegesen lehúznak bizonyos eszközöket. Van, aki szerint a gamer laptop nem jó játékra, mert túlmelegszik. Mások azt mondják, hogy a MacBook túl drága, és ugyanazt a teljesítményt egy olcsóbb Windowsos laptop is tudja. Olyat is hallani, hogy konzolon nem jó játszani, mert kontrollerrel nehéz célozni, ezért inkább egy asztali PC a jobb választás.
Nekem viszont mind a négy platform megvan: gamer PC, gamer laptop, MacBook Air M5 és PS5. Mindegyiknek más a szerepe.
A MacBook Air M5 nálam főleg zenélésre van. Azért ezt választottam, mert szerintem az Apple kiemelkedő akkumulátoros üzemidőt, minőséget és hosszú szoftveres támogatást kínál.
A gamer laptop arra való, hogy utazás közben is tudjak játszani. Nálam még ebben a nagy melegben is csak kb. 72 °C-os a processzor és 62 °C-os a videokártya játék közben, szóval egyáltalán nem melegszik vészesen.
A PS5 főként az exkluzív játékok miatt van. Néha Black Ops 7-et is játszom rajta. Nyilván kontrollerrel más az irányítás, mint egérrel és billentyűzettel, de ez nagyrészt gyakorlás kérdése, és szerintem teljesen jól használható.
A gamer PC pedig továbbra is a fő gépem játékra, amikor otthon vagyok.
Szerintem minden eszköznek megvan a maga célja. Nem lehet kijelenteni, hogy az egyik mindenre jobb, mint a másik.
A MacBook és a Windowsos laptop összehasonlítását még megértem. Viszont szerintem a Windowsos gépek többsége nem nyújt olyan összeszerelési minőséget, akkumulátoros üzemidőt, ökoszisztémát és hosszú távú szoftveres támogatást, mint az Apple. Cserébe a Windows sokkal jobb játékra, és általában kedvezőbb áron kínál nagyobb teljesítményt. Ezért szerintem nem az a kérdés, hogy melyik a "jobb", hanem az, hogy kinek mire van szüksége.
Őszintén szólva nem értem, miért kell ennyire lehúzni ezeket a termékeket. Egy gamer laptopnak, egy MacBooknak, egy konzolnak és egy asztali PC-nek is megvan a maga célja. Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai, ezért szerintem felesleges azt állítani, hogy az egyik mindenben jobb a másiknál.

válasza:Mindenkinek más a véleménye.
Csak az a helyes, amire te gondolsz?

válasza:Mindenkinek más a véleménye.
Csak az a helyes, amire te gondolsz?
nyilván nem. szerinted mért raktam fel a kérdést?
jóval olcsóbb hétköznapi gépen is nyugodtan tudok zenélgetni. Most ehhez mit szólsz?
és az akkuja bírja 18 órát is?
csak véleményekre voltam kíváncsi, nem pedig kiosztásra.
komolyan nem tudtok normálisan válaszolni, és leírni azt, hogy ti mit gondoltok? egyből a nyakamra kell ugrani?

válasza:

válasza:"Sokszor látom, hogy az emberek feleslegesen lehúznak bizonyos eszközöket."
Pl a vasalót? Felesleges kihúzni a konnektorból, jövő héten úgyis újból kelleni fog.. 😁
Nem ugrott senki a nyakadra, csak már a kérdésedből is látszik, hogy csak a saját véleményed találod jónak.
hát akkor kedves....mond el a te véleményedet. szívesen végig olvasom.
Pl a vasalót?
köszi! vicces volt.
Kapcsolódó kérdések:
Vagy nevettem és azt figuraztak, ki, vagy amit mondtam.
Az emberek politikai iq-ja nagyon alacsony. Tegnap drónok találták el Lengyelországot, és beveszik szó nélkül, hogy az oroszok voltak, mert azt mondja valaki. Csak ennek nem lenne semmi értelme. Nyilván ukránok tették, hogy az oroszokra uszítsák a Nato...
Miért kell a máshogy gondolkozok akár halálát is kívánni? Még akkor is ha a saját lustasága életképtelensege miatt rosz ?
Mit várunk most komolyan ha rengeteg ember (nem állítom hogy fele-fele arányban) de vehemensen védelmezi a lapos Föld elméletet. És nem csak trollkodnak, nem csak megjátszák, hanem tényleg full komolyan gondolják.
Ég és föld egy fideszes és egy Tiszás rendezvény résztvevői között a különbség. Míg egyiknek nincsenek önálló gondolatai, csak ismétli amit hall, a másik mérlegeli a lehetőségeket, gondolkozik, kompromisszumot köt, és választ.
Bocsánat mindenkitől ha valaki sertesnek veszi nem annak szántam csak gondolkozom hogy most egy mai sztár színész kötelező fotózás, interjúk tömege premier és játszania kell a vidámat miközben úgy mutogatják mint egy bazár majom. Magyarán ők is eladják a lelküket és a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!