Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nemrégiben vettem új alkatrész...

Nemrégiben vettem új alkatrészeket alapom nagyon furcsa hangod ad ki a processzor felől olyanhoz tudnám hasonlítani mintha valami kondi nem birnà és rossz lenne és kisseb sipolo hangot ad ki nem a táp nem a kártya a processzortol hallom inkább !?

Figyelt kérdés
Ez terhelés alatt eltűnik

ma 12:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Coil Whine a jelenség neve, a tekercs rezgését hallod. Normális, nem rövidíti a gép élettartamát, nem befolyásolja a rendeltetésszerű használatot (így garancia se érvényesíthető rá).
ma 13:31
 2/13 A kérdező kommentje:
De mi melegszik fel ennyire új lap.. hát alig volt használva és csak a kártya és a táp tudja ezt szerintem mellé ez nem annyira hangos mint a coil whine halk inkább
ma 14:34
 3/13 Szirty ***** válasza:
100%

"De mi melegszik fel ennyire"

Senki nem beszélt melegedésről, te sem.

Melegszik is?

"...csak a kártya és a táp tudja ezt szerintem "

Nem. A processzor közvetlen közelében számtalan kapcsoló üzemű feszültségszabályzó van. Az mind tud ciripelni.

Az alábbi képen jelülve vannak ezek:

[link]

ma 15:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem oké csak picit idegesítő ez a hang nem lenne gondom vele ha nem lenne hangos
ma 15:24
 5/13 A kérdező kommentje:
Ezért evés lapomnal nem volt ilyen gond
ma 15:31
 6/13 A kérdező kommentje:
Plusz amugy ezt a hangot el hagyhatja ez idő után???
ma 15:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Megszoksz vagy megszöksz.
ma 15:41
 8/13 anonim ***** válasza:
30%
Ragasztópisztollyal adhatsz a tekercseknek, hogy lefogja és ne rezegjen. De ezzel ugrik a garancia.
ma 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8 ezek a mai tekercsek már zárt házban vannak általában, így nem éred el őket.
ma 16:00
 10/13 Szirty ***** válasza:

"Ezért evés lapomnal nem volt ilyen gond"

Kevésnél nem volt?

Tehát soknál volt ilyen hang? :)

"ezt a hangot el hagyhatja ez idő után???"

Elképzelhető.

ma 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Kompatibilisek ezek az alkatrészek? És BIOS frissítés.

Ezek vannak most a gépemben:H61M-DS2 alaplapIntel Core i5-2320 CPU @ 3.00GHzÉs egy 4gbos ddr3 ram.Ezeket szeretném hozzávenni:GIGABYTE GeForce GT 1030 Low Profile D4 2GB GDDR4 64bit PCIe (GV-N1030D4-2GL) vagy a jobb verziót ha lehetséges: GIGABYTE GeForce GT 1030 OC...

Ez mennyire árt az alkatrészeknek?

Játék közben a processzor és a videokártyám 70-75 fokosak, ez mennyire nyírja ki őket? Vagy ez még nem annyira kritikus? Proci : i5 9600k 6x4,7ghz kátrya:ati radeon rx 590 8gb

Milyen alkatrészek vannak a linkben szereplő gépházban?

(alaplap, processzorhűtő, memória, videókártya, ház)

Egy gaming PC-t szeretnék összeállítani, ezek az alkatrészek jól illenek egymáshoz?

Alaplap: MSI Z270 MPOWER GAMING TITANIUM Processzor: Intel Core i7-7700 RAM: Corsair Vengeance 16 GB (2x8 GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) asztali memória 1,5 V SSD: Samsung 860 EVO 500GB 2.5 Inch SATA III Internal SSD...

Mennyire jó ez a konfig?

Mennyire lenne jó konfig egy Intel 4560-as proci, Radeon HD 7730 1gb ddr3-as videókártya, és 8gb ram a mostani játékokhoz képest? +1 Milyen alaplap kellene ezekhez olcsón? +1 Használtan procit, videókártyát stb mennyire éri meg venni? Előre köszönöm a válszokat

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!