Samsung Galaxy A40 hangerőgombok egyáltalán nem működnek párnája, nem esett le az eszköz de egyszerűen hiába nyomom meg bármelyiket külön külön nem működik mi lehet a baj?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Több mint egy éve nem használtam a telómat, előtte hard resetet csináltam rajta. Most, hogy újra használnám, a rendszer kéri, hogy lépjek be egy korábban használt Google-fiókkal. Sajnos nem tudom, melyik volt az, hiába ismerem az összes jelszavamat. A Samsung...
Samsung Galaxy A40 youtube zenehallgatás közben egyszer csak annyira lehalkult, hogy nem lehet semmit hallani. Miért? Újra indítottam, és megnéztem de nincs kosz benne még sem hallani semmit.
Olyat már csináltam hogy xiaomi-ról xiaomira töltöttem át adatokat és azzal nem volt semmi gondom. Ettől a mostani áttöltéstől egy picit félek.
Sziasztok. 3+ éve vettem egy Galaxy A40 típusú telefont. Leejtettem kb fél éves korában, betört az egész képernyő. Ennek már 3 éve, valószínűleg full lemerülve állt 3 évig. Kérdésem, hogy az akkumulátora ilyen időtávban mekkora kárt szenved? Szeretném megcsináltatni,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!