Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A firefox ezt a hibajelet...

A firefox ezt a hibajelet mútatja. A könyvjelzők és az előzmények rendszere nem fog működni, mert az egyik fájlt egy másik alkalmazás használja. Egyes biztonsági szoftverek okozhatnak ilyen problémát.mit kel csinálni?.

Figyelt kérdés

a súgó ezt adja ki hozá.

Ez a hiba akkor fordul elő, ha a Firefox nem fér hozzá egy adatbázisfájlhoz, amely könyvjelzőket és böngészési előzményeket (places.sqlite) és kapcsolódó webhelyikonokat (favicons.sqlite) tárol. Ez a leírás a lehetséges megoldáshoz szükséges hibaelhárítási lépéseket ismerteti.

tegnapelőtt 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:

A Firefox oldalán:

[link]

leírják a teendőket.

tegnapelőtt 12:56
 2/5 A kérdező kommentje:

igen,itt néztem én is,de sajnos semmi nem segít.

csak a pc újra telepítése,aztán pár hónapig újra jó,és csak úgy magától ismét újra megjelenik ez a propléma. és nem tudom hogy mi az oka.

tegnapelőtt 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:

"csak a pc újra telepítése,aztán pár hónapig újra jó"

Az egész PC-t? Egy, az operációs rendszer fejlesztőjétől független webböngésző előzményeinek meghibásodása miatt? Kisé feleslegesnek érzem.

Maximum a böngészőt/annak profilkönyvtárát - mint a mellékelt leírásban is szerepel.

Milyen (verziójú) operációs rendszeren használod? Van-e felrakva valami speckó biztonsági szoftver, antivírus-szoftver?

tegnapelőtt 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:

"A könyvjelzők és az előzmények rendszere nem fog működni, mert az egyik fájlt egy másik alkalmazás használja. "

Mennyi szabad hely van a meghajtódon?

tegnapelőtt 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:

win10 van,not32 vírus irtó, szabad hej 198gb,van még.

nem tudom hogy számi e,de 3 vínyó van a pc ben,és a profilomat használom a pcn is és a telón is.

tegnapelőtt 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Ilyen problémát, hogy oldhatok meg?

Nos van egy IMVU nevű alkalmazásom, amit egyszer kitöröltem aztán elkezdtem hiányolni ezért letöltöttem, telepítettem stb. aztán meg ezt írja ki: "Az eljárás belépési pontja (DecodePointer) nem található a DLL-ben (KERNEL32.dll)". Mit csináljak, hogy elinduljon?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!