Eredeti Commodore C64 ér manapság valamit?

válasza:Hogyne, Facebookon találsz olyan csoportot, akik ilyenekkel foglalkoznak.
Én két éve 25 ezerért adtam el egyet úgy, hogy nem volt biztos az sem, hogy az olvasója működik. Maga a gép egyébként ment.
Nálam még mindig van egy nyomtató, szerintem az is elmegy 10 körül.

válasza:A Hardverapró és a Vatera is tele van hirdetésekkel.
25eFt-tól a csillagos égig...

válasza:Jó állapotban, dobozzal, floppyval, magnóval együtt bőven 100 ezer fölött.
De egy rossz állapotút is el lehet passzolni 10 ezer fölött.
Kapcsolódó kérdések:
Vagy darabosan lehetett mozgatni?
Üdv:) Nemrégiben nagymamámnál megtaláltuk a jó kis commodore 64-ünket, amit a 90-es években használtunk :) Most a fiamnak szeretném megmutatni, hogy mi min játszottunk anno, mert kiváncsi rá, de már nem emlékszem hogy raktuk össze, ehhez kéne kis segitség. Megvan a gép...
Juttot hozzám egy commodore 64 amihez sajnos semmi tartozékom nincs mert úgy nagyon nem is foglalkoztam a Commodore 64 szériával és sajnos nincs tápegységem hozzá vatera 5000ft ért kapható hozzá gyári viszont nem szeretnék úgy pénzt költeni rá ezenek a tápnak van egy...
Kb. 30 évvel ezelőtt az unoktesóm haverjánál láttam ezt a játékot. Egy tányérsapkás bőrdzsekis emberkével kell menni ilyen sikátor félében és szőke rózsaszínű kezeslábasban mászkáló izompacsirtákatt kell leverni aki jönnek szembe. Talán a pálya végén egy zöld színű...
Néztem több helyen,a legolcsóbbak 10 ezer forintért vannak kinnt,a Commodore plus/4-et pedig 18 ért láttam fennt több helyen. Szerettem volna a régi retró élmények felelevenítése céljából egy ilyen gépet venni,de ezek az árak rettentőek számomra.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!