Van egy Lenovo v15 ada notebook-om (Integrált kártya 512mb filmezni elég) 4gb ram 2400mhz Plusz egy hdd ami 1 tb Mennyit érhet ez igy?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
azt már kipróbáltam, hogy az nvidia beállításoknál minden program meg megjelenítő a nagyteljesítményű nvidia processzorra van állítva, de utána is úgy mutatja, hogy a notebook megjelenítő az intelről megy nem pedig az nvidiáról
Sziasztok! Dell Inspiron N5110 gépem van. Eddig az integrált videókártyát használtam, ma gondoltam, játék miatt átváltok az "igazira". Próbáltam átváltani, leszedtem az Nvidia Control Panelt és átállítottam ott, hogy az legyen az elsődleges. Újraindítottam, semmi...
Videó Kártya: - nvidia nvs 3100 A válaszokat előre is köszönöm!!!
van egy HP Pavilion dv6 Notebook PC-m integráltan van egy Videokártya Intel(R) HD Graphics (1764280 KB)"tudom ez a ram-ból eszi az energiát, de van egy ATI Mobility Radeon HD 5470 külső is de mikor rákeresek hogy melyiket használja mind a kettőnél az van hogy be...
A gép adatai: Név: HP 15-g200nh Proci: AMD A8-6410 4*2,00 GHz (turbóval 2,4) RAM: 8 GB (mostmár) Vidikari: AMD Radeon R5 (integrálva a prociba) + AMD Radeon HD8500M. És az van, hogy gyárilag 4GB RAM volt benne ebből használni tudtam 3,5-öt mert a rendszer...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!