Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy Lenovo v15 ada noteboo...

Van egy Lenovo v15 ada notebook-om (Integrált kártya 512mb filmezni elég) 4gb ram 2400mhz Plusz egy hdd ami 1 tb Mennyit érhet ez igy?

Figyelt kérdés

tegnap 16:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Notebookon hogyan lehet letiltani az intel integrált gpu-t, hogy csak az nvidia gpu-ról menjen minden?

azt már kipróbáltam, hogy az nvidia beállításoknál minden program meg megjelenítő a nagyteljesítményű nvidia processzorra van állítva, de utána is úgy mutatja, hogy a notebook megjelenítő az intelről megy nem pedig az nvidiáról

Notebook integrált vga letiltása után nincs kép. Miért?

Sziasztok! Dell Inspiron N5110 gépem van. Eddig az integrált videókártyát használtam, ma gondoltam, játék miatt átváltok az "igazira". Próbáltam átváltani, leszedtem az Nvidia Control Panelt és átállítottam ott, hogy az legyen az elsődleges. Újraindítottam, semmi...

Létezik hogy egyszerre két vid kártya működjön a laptopomban?

van egy HP Pavilion dv6 Notebook PC-m integráltan van egy Videokártya Intel(R) HD Graphics (1764280 KB)"tudom ez a ram-ból eszi az energiát, de van egy ATI Mobility Radeon HD 5470 külső is de mikor rákeresek hogy melyiket használja mind a kettőnél az van hogy be...

Vettem egy HP laptopot AMD processzorral és videókártyáKKAL. Az van, hogy nem igazán értem hogy melyik vidikarit használja. Tudnátok segíteni?

A gép adatai: Név: HP 15-g200nh Proci: AMD A8-6410 4*2,00 GHz (turbóval 2,4) RAM: 8 GB (mostmár) Vidikari: AMD Radeon R5 (integrálva a prociba) + AMD Radeon HD8500M. És az van, hogy gyárilag 4GB RAM volt benne ebből használni tudtam 3,5-öt mert a rendszer...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!