Milyen kiterjesztés a nyomda. Txt. Exe?

válasza:?
Ez a fájl neve hogy nyomda.txt.exe? Akkor az .exe ha be van állítva hogy ne rejtse el az ismert kiterjesztéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Olyanra gondolok, mint a uprinting.com Hogy feltöltöm a nyomdakész dokumentumot és akár házhoz is szállítják a szórólapot, plakátot, akármit. Létezik nálunk is ilyen?
Kicsomagoltam, s nincs a mappába semmi, miért?
Letöltöttem két külön helyről is egy játékot, de miután bemountolom, egy csomó .seb kiterjesztésű fájl van. Ezzel mit kell kezdeni?
mert nem ismerem, és kéne egy kis segítség. mivel tudom megnyitni. és letöltési linket is lécci ha tudtok.
Szeretnék venni egy Acer laptopot, de nem kereskedőtől. Olyat amit már valaki megrendelt és jelenleg a hardverapron hirdet, de a termék bontatlanÉrdekelne ha megveszem tőle, a későbbiekben hogy tudnám az 1 év garit 3 évre bővíteni, valaki tisztában van ennek a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!