Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki tud egy jó kis videósze...

Valaki tud egy jó kis videószerkeztő programot?

Figyelt kérdés
VAlaki tud egy jó kis videószerkeztő programot? Van a gépemen a Windows Live Movie Maker! De valami komolyabbat szeretnék! Ha ismer valaki egy jót akkor lélgyszi egy linket ahonnan letölthetem köszi!!
2012. jan. 16. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Mihez kell?

Mert millióféle videófájl van ám, és mit akarsz vele-belőle csinálni?

2012. jan. 16. 18:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ugye a képekből összeállyító videókészítéshez tökéleetes az alap, olyan kéne amivel videót tudok össze vágni, zenét alá!
2012. jan. 16. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:
A hangot a Sony Soundforge-val tudod szerkeszteni. Avi-t vagdosni VirtualDub, de szedd össze a plugin-eket hozzá. Szerintem keservesen fogod megtanulni komoly segítség nélkül. Nekem is évek kellettek hozzá, nem hittem volna. Még egyszer nemigen fognék bele. De akkor még újdonság volt, most készen van szinte minden csak meg kell keresni...
2012. jan. 16. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!