Intel AC'97 82801 DB ich 4 driver + win xp = kékhalál mi lehet az oka? többi lenn.
Ez valami brand gép, megpróbálnék a gyártó oldaláról egy drivert, ha jól néztem talán HP vagy Fujitsu, szóval ezt még megpróbálnám. Ezt találtam: [link]
Elsőnek eszközkezelőből próbáld.
Szinte semmit nem találtam erről a lapról, azért Intel chipsetes lapnál ritka, hogy ne lenne mellette egy külön kódek (ADI, Realtek, VIA, stb.), de első kőrben ...
Nézd meg Aida64 vagy Everest programmal KONKRÉTAN milyen chipset van benne. Utána menj el az Intel.com-ra és első kőrben tegyél fel egy legfrissebb chipset drivert ... ha utána az eszközkezelőben még mindig Inteles audiót látsz, akkor ugyan ott keresd meg a driverét!
elírtam az alaplap chipsetét : intel brookdale-g i845g
Ehhez leszedtem a chipsetet, fel is megy de a hangkártyánál továbbra is kékhalál. A Genius dirver kereső is felfrissítette a chipsetet. Aida 32-vel néztem meg az adatokat.
És esetleg a típusát nem lehet kideríteni, pl. dc 7800 sff, ilyesmit keress rajta, matrica szokott lenni rajtuk.
Akkor amit privátban küldtem valószínű nem lesz jó, de egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!