Szerintetek egy PC-t, egy ps3-ast vagy egy xbox 360at éri meg venni?
Ha abból indulunk ki, hogy alapból nem rendelkezel ilyen készülékekkel, hanem efféle speciális alkalomra van szükséged, hogy egyet beszerezz, akkor milliomos nem lehetsz.
Ha nem vagy milliomos, akkor azon gondolkozz el, hogy ha veszel egy konzolt, akkor utána hány játékot fogsz megenni hozzá 20000 per darab áron. Ha ezt kiszámoltad, akkor gondolkozz el azon, hogy mennyire lesz szórakoztató egy konzol 1-2 játékkal...
Szerintem a hazai életszínvonalat tekintve egy középkategóriás PC és a kalózkodás az egyetlen járható út, ha az ember mindenképpen efféle szórakozásra vágyik. Arról nem is beszélve, hogy a PC használható munkára, tanulásra stb., míg egy konzolon aligha fogod a szakdogádat megírni.
A tabletet megtartani semmi értelme, ugyanazt a kényelmetlen, képernyőn maszatolós alap netezést tudja, mint az okostelefonok, azzal a különbséggel, hogy nem telefonálsz vele. Abszolút semmi értelme. Az Angry Birds meg fut PC-n is...
2# A kalózkodás sose biztosan járható út.
És akinek nem sok pénze van ott a ps+.
Az nem értem, hogy az összes pc-s miért jön a 20e-es játékokkal, mikor ők állandóan werezolnak.
Egy használt PS3-as játék 2-10e között van. És, ha kijátszottad, el is lehet adni, 1-3e bukóval. Ha csak nem akarod gyűjteni őket.
www.jatekok.hu
Azaz egy használt Slim alapgépet 2kontrollerrel, 5-10 játékkal már 60-70e ből be lehet szerezni.
Illetve valóban ott a ps+ évi 25-35 PS3 játékkal 15e-ért.
"Konznál ugye nem lenne gond az fps-sel"
Hát figyi ps3om és xbox is 30 fps és ez néha le szokott esni
Szerintem kérd meg szülőket, hogy adjanak neked 50k-t azt 150e ből rakass össze egy gépet
De gondolom nem szokott lemenni az fps olyan nagyon durvan
És nem az FPS játékokra gondoltam.
Amúgy meg nem fogok 50k kérni szülőktől max egy 20ast? Nem hinném, hogy nagyon támogatnának egy ilyen dologban főleg, hogy nem tanulok valami sokat, és hát meg is értem őket.
Amúgy meg köszi a segítségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!