A routert lehet a számítógépre tenni?
Figyelt kérdés
Mert mióta ott van,3 érdekes folt is keletkezett rajta.2014. máj. 7. 16:36
1/19 anonim válasza:
Kicsit pontosabban? Neked a gépre tevés mit jelent, rárakod a gépházra, vagy mi? Hol keletkezett folt, a monitoron vagy hol?
2/19 anonim válasza:
Rárakhatod. A foltokról meg semmit nem tudunk, szóval így nehéz lesz válaszolni.
(Esetleg az ezotéria témában több választ kaphatsz rá. :))
3/19 A kérdező kommentje:
:) köszi utolsó! :) Első! Igen,egyenlőre oda tettem,és a tetején 2 megmagyarázhatatlan folt lett... nem is jön le. Nem öntöttem rá semmit. 2 olyan,mintha megolvadt volna a műanyag,2 kör alak,nem szabályos,a másik,meg egy terebéjesebb,kb 3*3 cm átmérőjű.
2014. máj. 7. 16:52
4/19 A kérdező kommentje:
egyébként tényleg megmagyarázhatatlan.Tehát összesen 3 van rajta,a router tetején...
2014. máj. 7. 16:54
5/19 A kérdező kommentje:
és a 3. nem megolvadt mőanyagra hasonlít,hanem egy mintha nedves,olyan színe van(fekete)
2014. máj. 7. 16:57
6/19 anonim válasza:
Próbáld letörölni. De komolyan, lehet, hogy valaki csak rátett egy poharat, vagy ilyesmi.
És fogd, meg, hogy nem forró-e ott a burkolat.
7/19 anonim válasza:
Elképzelhető hogy megégett, vagy megolvadt, nekem is tűzforró a router alja.
8/19 Német_Tibor válasza:
Ennyit hőt szerintem nem ad le a router, hogy meg tudja olvasztani.
9/19 A kérdező kommentje:
Igen,az alja meleg,de inkább langyos,a teteje szokott kicsit meleg lenni. Nem tudom leszedni,lekaparni sem.Mintha valmilyen ragasztó lenne a két kör a másikat sem tudom leszedni.Próbáltam már letörölni vizes ronggyal,de semmi. Előző nap este tettem fel rá, én mindig megnéztem,hogy tiszta-e,föleg akkor.Másnap reggelre ilyen lett. Mondjuk azt nem részletezem,hogy milyen álmom volt,ez tényleg ezotéria.
2014. máj. 7. 21:00
10/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam körömmel is,de olyan kemény,h bele se megy a körmöm,most majdnem letört...nem ragasztó,nem folyadék.
2014. máj. 7. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!