Egy ultimate gamer pc konfiguráció "jó áron"?
Körülbelül mennyibe kerül egy olyan konfiguráció, ami tartal az egy gépházat mindennel benne, egy monitort, egy billentyűzetet és egy egeret, valamint képes a mai játékokat maximális grafikai beállításokon futtatni és akár a 2-3 év múlva készülő játékokat is gond nélkül futtatni?
Gondolkozom, hogy eladom a motort, plusz gyűjtök egy kicsit és veszek egy nagyon jó gamer pc-t, de már kiestem ebből a világból, ezért a ti segítségeteket kérném! Nem akarok márkás, minőségi alkatrészeket venni, csak egy atomerős gépet, ami mindent visz! Ha valaki beakarna szólni, akkor annak csak annyit mondanék, hogy sok éve nem ültem géphez pár óránál tovább, szóval nem vagyok tisztában sokmindennel! Köszönöm előre is.
Köszönöm a választ! Ment a +
Minden nélkül mennyibe lenne csak egy gépház, és ami benne kell legyen?(CPU,VGA,RAM stb..) Mert van egy nagy tvm, azt szerintem rátudnám kötni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!