Windows Xp vagy Windows 7?
Figyelt kérdés
Egy informatikus ismerősöm azt mondta a gépem gyorsabb lenne Windows 7-tel mint Windows XP-vel.A gép P4-es,procija 2.80 GHz,2GB RAM.A gépet csak játékokra,nettezésre használnám (Heroes3,CS,AoE,Carnivores1-2,Half-Life,San Andreas,M&B Warband)Szerintetek is gyorsabb lenne ?2014. máj. 13. 17:14
2/9 anonim válasza:
Mehet rá a hetes, 2GB rammal már jól megy. 32biteset telepíts.
3/9 anonim válasza:
Ilyesmi gépről most szedtük le a 7est és raktuk vissza az XP-t.Ram az elmegy,de a proci miatt nem volt valami gyors nekünk..
4/9 anonim válasza:
A játékok miatt jobb lenne az xp.
5/9 anonim válasza:
a játékok sebessége nagyjából a feélre esne vissza egymagos processzorral Windows 7 alatt, tapasztalat, maradjon az Xp rajta
6/9 anonim válasza:
Én 2 giga rammal próbáltam, bár 2 magos procin, azon jól megy. 1 maggal nem tudom mi a helyzet.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de még gondolkozom rajta.A suli gépen Windows 7 van és ott nem akadoznak ezek a játékok.Az is pont ilyen gép.De nem nagyon tudom elképzelni hogy akadozzon a Heroes 3 vagy a többi.
2014. máj. 13. 18:15
8/9 anonim válasza:
Inkább maradj az xp-nél, jobban jársz játékok terén vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!