Hogyan lehet átállítani? (Facebook)
A kérdés nagyrészt nem a Facebook -ra vonatkozik. (szerintem)
Inkább a böngésző az, ami ludas lehet a dologban. Azt kellene átállítani. Nem kellett volna a böngészővel megjegyeztetni a jelszót. Szerintem az a probléma.
Milyen böngésző?
El kellene fogadnia (most próbáltam ki).
Hacsak nem rontottad el az e-mail cím és jelszó párost.
Az, ha eláhúzza piros hullámos vonallal csak azt jelenti, hogy nem felel meg a szó (az e-mail cím egy része) a magyar helyesírási szabályoknak. Egyébként ha elkezded beírni az új e-mail címet (miután az előzőt törölted) akkor automatikusan kiveszi a sárga jelölést (ami a mentett e-mail és jelszó páros miatt van).
Ha ki akarod törölni a böngészőböl a mentett e-mail és jelszó párost, akkor ezt kell tenned:
A google chrome -ban ráklikkelsz a menüre --> Beállítások menüpontra klikkelsz (Új lap nyílik) --> A beállítások lapn a jobb oldalon felűl a "Keresési beállítások" mezőbe beírod a "jelszó" szót (idézőjelek nélkűl) --> Alúl megjelenő "Mentett jelszavak kezelése" linkre kattintassz --> A megjelenő panelen megkeresed a törölni kívánt adatot --> A jobb oldalon lévő X -re kattintassz --> Örűlsz, hogy sikeresen törölted a mentett e-mail és jelszó párost
(A legutolsó pontot nem muszály komolyan venni)
Más kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!