Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sok áramot zabál a számítógép...

Sok áramot zabál a számítógép ha 5 (! :S) napon keresztül be van kapcsolva?

Figyelt kérdés

Gondolom erre egyszerűnek tűnik a választ, de olvastam olyat hogy még nem is fogyaszt annyit mintha ki-be kapcsolgatnánk... Nem merem kikapcsolni, mert amikor kikapcsolom a monitort utána lehet nem tudom többet visszakapcsolni, mert villog a led és nem jön be a kép. Arra gondoltam hogy a kábellel lehet valami mert olyanokat szikrázik, mintha tüzijáték lenne..

Ez már 2 kérdés :D

2014. máj. 17. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak megy, vagy le van terhelve? Mik a gép adatai?
2014. máj. 17. 10:03
 2/5 levis56 ***** válasza:
Vagy a tápod nyúvad ki éppen,de mi szikrázik? Ahonnan a szikra jön ott lehet a baj,addig míg le nem ég minden.
2014. máj. 17. 10:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Néha csak megy, néha terhelve van. Nem igazán tudom a gép adatait, nemrég vettük használtan, rá is jöttem miután leírtam hogy így hülyeség megkérdezni.

A monitor kábeljét amikor bedugom szikrázik a konnektor, és nem az elosztó zárlatos mert semmi más nem szikrázik. Azért szoktam ki-be húzogatni mert úgy indul el a monitor, amikor kedve van hozzá...

az a jó hogy azt is használtan vettük :D De azt boltból..nem ártott volna visszavinni már, de attól tartok, hogy kiderül hogy az én hibám, ezért inkább "szenvedek" vele.

2014. máj. 17. 10:16
 4/5 levis56 ***** válasza:
Lehet egy kábel csere megoldja a problémát.
2014. máj. 17. 10:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát az nagyon jó lenne, de ha nem is oldja meg, ártani legalább nem árt :D

Köszönöm a válaszokat, erre a kevés infóval szolgált, -akármilyen válasz lehetséges- kérdésre .. már rájöttem mit kérdeztem XD

2014. máj. 17. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!