Sok áramot zabál a számítógép ha 5 (! :S) napon keresztül be van kapcsolva?
Gondolom erre egyszerűnek tűnik a választ, de olvastam olyat hogy még nem is fogyaszt annyit mintha ki-be kapcsolgatnánk... Nem merem kikapcsolni, mert amikor kikapcsolom a monitort utána lehet nem tudom többet visszakapcsolni, mert villog a led és nem jön be a kép. Arra gondoltam hogy a kábellel lehet valami mert olyanokat szikrázik, mintha tüzijáték lenne..
Ez már 2 kérdés :D
Néha csak megy, néha terhelve van. Nem igazán tudom a gép adatait, nemrég vettük használtan, rá is jöttem miután leírtam hogy így hülyeség megkérdezni.
A monitor kábeljét amikor bedugom szikrázik a konnektor, és nem az elosztó zárlatos mert semmi más nem szikrázik. Azért szoktam ki-be húzogatni mert úgy indul el a monitor, amikor kedve van hozzá...
az a jó hogy azt is használtan vettük :D De azt boltból..nem ártott volna visszavinni már, de attól tartok, hogy kiderül hogy az én hibám, ezért inkább "szenvedek" vele.
Hát az nagyon jó lenne, de ha nem is oldja meg, ártani legalább nem árt :D
Köszönöm a válaszokat, erre a kevés infóval szolgált, -akármilyen válasz lehetséges- kérdésre .. már rájöttem mit kérdeztem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!