Hogyan oldhatom meg ezt a problémát?

válasza:A VLC-nek biztosan kell akkora teljesítmény, amit az alaplapi kártya nem bír el?
Driverek rendesen fenn vannak? Chipset is?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A régi gépemről (XP) átmásoltam egy laptopra a játékaimat, amin Windows 7 van. A Need for speed-eket gond nélkül viszi, de a Trackmania Sunrise Extreme nem tud elindulni rajta, mert valamilyen illesztőprogramokra lenne szüksége, amiket a rendszer nem enged felrakni....
Nemrég újra kellett rakni a Windows-t a gépemen és le kellett hozzá tölteni a Winampot. A program valamiért csak az mp3 audiófájlokat játsza le, a wav, wma, stb. fájlokkal már nem bír el és a modern skineket sem tudja megjeleníteni, hanem helyettük a klasszikus winamp...
Vettem egy új gépet, rátettem a minercafttot, és a betöltésnél egy fekete képernyőt ad ki és nem megy tovább! :/ Az számít vmit hogy integrált videókártya van benne?
ma lett bekötettve a net (120mb-os)és letőltöttem a google chrome-ot előszőr működött a youtube és az online játékok de egy pár órával utána nem vitte el a youtube-os videókat és az az online játékokat és pár képet hibásan mutat, azután letőltöttem az adobe flash...
A gépen jelenleg XP van, ugyanaz menne fel rá. DVD-ről nem bootol, bármit teszek, ezért "gyártottam" egy pendrive-telepítőt. Azzal a leírás szerint minden rendben van. Mit tehetnék, hogy fel tudjam telepíteni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!