Az lenne a problémám, hogy ha meg akarom nyitni a mappáimat vagy a Skype-ot, akkor az asztalon ki adja, hogy meg van nyitva de mégse látom a programot. Mi lehet erre a megoldás?
Remélem elég érthetően tudtam fogalmazni, az interneten idáig megoldást nem találtam rá.
Remélem tudtok segíteni.

válasza:Nagyon szépen köszönöm!!!!! :)
Már meg is csináltam és minden jó lett újra! Igen azt elfelejtettem írni, hogy Windows 8.1 van a gépemen...
Kapcsolódó kérdések:
Üdv! Skype - on ha valakit felveszek a kedvencek közé, az csak az adott gépen, az adott op.rendszer alatt marad meg (újratelepítés után se marad ott) illetve ha valakit felveszek a kapcsolat közé, van, hogy az is csak az adott rendszeren lesz "ismerősöm" hogyan...
A Skypon működik a miki, de (win7) hangrögzítőnél nem vesz fel semmi hangot. CS-be próbáltam beállítani, de nem segít. Minden mic és mikrofon fel van húzva max-ra és nincs mute-lva. Esetleg vmi ötlet?
Amikor skype-on, vagy bárhol máshol szeretném használni a laptopban lévő webkamerát nem mindig sikerül. Az illesztőprogram jó, az eszközkezelő is látja a kamerát. Pl ha skypeon a beállításoknál a kamera beállításaira megyek, vagy az adatlapi kép cseréjére ott ugye...
Rámegyek hogy igen akkor emgint rákérdez, amikor arra megyek hogy nem akkor is, mit tegyek hogy ne hozza be?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!