Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az miből hallható egy hangfelv...

Az miből hallható egy hangfelvételen, ha valakinek az énekhangja szoftveresen van korrigálva?

Figyelt kérdés

2015. okt. 27. 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Hallható füllel, akinek ebben rutinja van és nem bot füle az simán észreveszi, hogy nem a tiszta hangon énekel. Csak hallgasd meg Győzike legújabb "zenéit", szinte minden egyes kimondott szava utómunkázott.
2015. okt. 27. 23:43
 2/5 A kérdező kommentje:

És ebben mennyi utómunka van?

Itt a link:

www.youtube.com/watch?v=HeUJ4Y-XOeY

2015. okt. 27. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Valószínűleg semennyire mivel ahogy elnézem ez egy élő felvétel volt. Na most ugye az élő felvételt nem tudják utómunkázni mivel az élőben zajlik.
2015. okt. 27. 23:53
 4/5 A kérdező kommentje:
És élőben lehetséges, hogy valaki hangját manipulálják pl. hogy ne énekeljen hamisan?
2015. okt. 27. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Bár ez hülyén hangzik, de onnan (is), hogy már túl tiszta. _NINCS_ olyan énekes aki ennyire tisztán tud énekelni, pláne nem 3-5 percen keresztül. Hangtanilag lehetetlen.
2015. okt. 27. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Néha szoftveresen elmegy a hang. Miért?

Vagy nem vagyok benne biztos, hogy szoftveresen, de a hangerőkeverő nem mutat semmit, ugyebár ha rámennénk valamelyik szintre, mondjuk az 50%-ra, akkor hangjelzéssel mutatná a hangerőt, de nem mutatja. Ilyenkor a videók lejátszása is problémás, lefagy meg hasonló...

Iphone fülhallgató a gépen nem jól szól, hogy lehet szoftveresen megoldani a problémát?

Minden telefonnal és laptoppal kompatibilis, egy ősrégi asztali gép házába dugnám be, ahol más fülhallgatók jól szólnak, de ez nem. Az éneket nem is lehet hallani szinte, csak az alapot. Ezt szeretném valami szoftverrel helyretenni.

Van értelme RAID 1-et csinálni szoftveresen egy merevlemezen?

Arra gondoltam hát ha segítene játék közben, mert BF3 MP közben rengeteget tölt és megakad a játék. Úgy tudom raid 1-ben gyorsabb lesz az olvasás. De ez vajon csak 2 merevlemez esetében van így?

A kérdés: Dual monitorozást használok és bár szoftveresen felismeri az oprendszer a second monitort is, viszont a monitor azt érzékeli hogy nem kap...

Sziasztok, ez lenne a gondom, a drivereket frissítettem, a monitor azonosítása elvileg rendben van, de a kiterjesztés a windows menürendszerében meg sem jelenik a szokásos módon. Kicsit tanácstalan vagyok. Eredetileg másolással működött, de megosztással nem működik, illetve most sehogy nem kap jelet

Ha megveszek egy játékot neten, de csak szoftveresen veszem meg (fifa14), akkor lehetséges az, hogy az origin lássa azt?

Tehát arról lenne szó, hogyha megveszem egy oldalról a fifa14 et akkor az origin azt látni fogja e, hogy a játék eredeti, illetve ha igen akkor ha mondjuk újra kell raknom a gépet akkor a fiókomból le tudom e újra tölteni vagy csak arról az oldalról, ahonnan megvettem?...

A Sony (ps) és a Microsoft (xbox) le van szerződve a screencapturer hardver gyártókkal? Vagy miért nem csinálnak valamit hogy szoftveresen is lehessen?

Ugye ha konzolon számítógépen is használható gameplay videót vagy screenshotot, akkor meg kell venni a méregdrága 40e Ft-os hardvert. Miért nem fejlesztenek valami szoftvert erre a célra? Vagy akik erre alkalmas hardvert gyártanak, tejelnek neki, hogy ne döntsék romba a piacuk?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!